Bryllupskørsel

Det er brudens far, der står for at levere varen. Det vil sige, at det er ham, der bringer datteren til kirken. Det kan nemt foregå i hans gamle Skoda eller Toyota Corolla, eftersom der alligevel ikke er nogen, der ser bruden, når hun ankommer. På daværende tidspunkt skulle alle gæsterne gerne sidde bænket i glad forventning. Efter vielsen overtager brudgommen befordringspligterne, og han skal sørge for, at hans nyslåede hustru forlader kirke eller rådhus standsmæssigt.

Bryllupskørsel

“Når der ringer en brudgom her, siger jeg altid, at han skal lade være med at fortælle sin kæreste, hvad det er, der holder udenfor. Der er så få overraskelser for bruden den dag, eftersom kvinderne jo ynder at arrangere det hele”, siger Hans Mugge fra Jysk Veteranbiludlejning, som blandt andet sender sine kunder afsted i en Rolls Royce Sedan De Ville 1926, som var den Janni Spies Kjær kørte i til sit andet bryllup. Henvender du dig derimod en Limousine service kan du komme til fotografering og fest i hendes første mands Bordeaux Cadillac Cabriolet. 

Der skal først bindes dåser bagpå brudeparrets bil

Der skal først bindes dåser bagpå brudeparrets bil, når de kører fra festen om natten. Ikke når de kører fra kirken. Her skal gæsterne derimod sende dem af sted ved at dytte kraftigt i deres bilhorn. Alt spektaklet går ud på at holde de onde ånder væk, og det er det, der gentages om natten med dåserne.

bordpynt bryllup

Vælger du at stoppe din brud sammen i din gamle 2CV, er det en god idé at sørge for at få vognen pyntet. Eventuelt også vasket. Er det derimod en rigtig flot limousine, der køres væk i, er der ingen grund til at pynt. Det bliver den ikke flottere af. Tværtimod.

Læs flere artikler:

Originally posted 2020-06-28 11:54:27.

Scroll Up