Fotografiets univers

Fotograferne tilbyder professionelle billeder til f.eks. præsentation, reklame, internet, magasiner, illustration, bøger, cd-covers, eller årsberetninger. Gennem brugen af moderne kreativ fotografi bruger vi billedet til at visualisere det ønskede budskab. Vi skaber billeder som illustrerer produkter, personer, virksomheders mål og visioner.

PROFESSIONEL DIGITAL- eller konventionel-fotografi tilbydes afhængig af behov. Præsentationer af virksomheder. Til intern eller ekstern information i f.eks. årsberetninger og brochurer eller digitalt på internet.

brud og gom

fotoreportager

Vi tilstræber at lave fotoreportager der underbygger det skrevne medie og bringer det rette budskab videre. Gerne digitalt og med kort leveringstid.

Portrætfotos til virksomheder og private. Præsentationer af virksomheder og medarbejdere. Sponserer virksomheden personer eller arrangementer er det en god idé med professionel fotodækning. Gerne digitalt og med kort leveringstid.

Glæde, liv, energi og personlig udstråling

Glæde, liv, energi og personlig udstråling præger bryllups-serier fotograferet hos bryllupsfotografen. Ved hjælp af moderne kreativ fotografering skabes og visualiseres essentielle øjeblikke fra bryllupsdagen, -en af livets vigtigste dage! Fotograferingen foregår “on location”.

Ring og bestil tid til et uforpligtende møde hvor Jeres drømme danner ramme for potentiel planlægning og design af foto-serien. Vi gør fotograferingen til en glad og sjov oplevelse.

Mere end 10 års erfaring som bryllupsfotograf

Mere end 10 års erfaring som bryllupsfotograf – er Jeres sikkerhed for et godt resultat fra den store dag. Fotograferingen tilpasses Jeres ønsker, og kvalitet og professionalisme er i højsædet. Kreativ bryllupsfotografering med en blanding af traditionelle og utraditionelle billeder. Kun billeder fra kirke og natur – ingen studiofotografering. Kontakt mig for en uforpligtende snak – eller læs mere på min website – ved at klikke på billedet.

Bryllupsfotograferne

Bryllupsfotograferne er en sammenlægning af dygtige fotografer med speciale i bryllupsfotografering. Vi brænder for det gode fotografi og stiller os ikke tilfredse, før vi har det helt rigtige bryllupsbillede ” i kassen”. Vi benytter os af det bedst mulige udstyr. Alle opgaver udføres “on-location” ,og derfor er vores priser yderst rimelige. Ud over bryllupsfotografering kan vi også tilbyde portrætfotografering. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Bemærk: Vi fotograferer bryllupper i hele landet.

bruden og brudekjolen

Kreativ bryllupsfotografering

Kreativ bryllupsfotografering, traditionelle og utraditionelle bryllupsbilleder i både sort/hvid og farve. Jeg tilbyder en skræddersyet løsning, som passer til jeres forventninger, budget og bryllup. I kan blive fotograferet i kirken, naturen eller på at aftalt sted! Alle muligheder er åbne så kontakt mig for en uforpligtende snak og evt. et uforpligtende tilbud.

Få foreviget et af de vigtigste øjeblikke i livet

Få foreviget et af de vigtigste øjeblikke i livet, med individuelle og personelige billeder, som tages enten i studie eller on location. Det er også muligt at få lavet et smukt morgengave billede, gaven som med garanti skaber stor lykke. Eller hva med en hel kalender?

flotte bryllupsbilleder.

Fotograf med 14 års erfaring tilbyder flotte bryllupsbilleder. Traditionelle som utraditionelle på udvalgt location. Fotografering i kirken, til receptionen eller til festen! Vi finder en løsning som passer til jeres behov. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

bordopdækning bryllup

klassisk stil

Flotte bryllupsbilleder – fra klassisk stil, til helt unikke langtidsholdbare kunstværker, til meget konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både pakkeløsninger og helt individuelle løsninger. Kvaliteten er meget høj, og mulighederne er mange – I får præcist det I ønsker og mere til!  Billeder fra kirken, festen, receptionen,talen, brudevalsen etc. Fotografen er også anerkendt kunstner med mange udmærkelser og udstillinger bag sig. Fotograferer i hele landet!

Fotografen til smukke traditionelle, spændende og utraditionelle billeder

Fotografen til smukke traditionelle, spændende og utraditionelle billeder. Jeg udstråler liv og glæde til alle mine opgaver, hvad enten det er portræt, boudoir eller bryllupsfotografering. Fotograferingen kan foregå i studiet og/eller “on location”.  Kontakt mig for et helt uforpligtende tilbud skræddersyet efter jeres ønsker.

baggrund som reklamefotograf

Med en baggrund som reklamefotograf og en uddannelse som fotojournalist kan jeg give jer lige hvad I ønsker. Teknisk korrekt og spændende fotograferet. Min bryllupsreportage er en stor succes og giver et helt unikt og sjældent minde. Jeg laver alle former for bryllupsfotografi og i samarbejde med jer, sammensætter vi den løsning der passer jer bedst. Jeg kommer over hele landet mod et mindre tillæg, og alt laves på branchens nyeste udstyr. Kig på min hjemmeside, giv et ring og få tilsendt min brochure.

fotokunst bryllup

Fotografi til kræsne kunder

Flotte stilrene bryllupsbilleder, hvor brudeparret er i centrum. Vi fotograferer ude eller inde alt efter jeres ønske. Vi foreviger livets store mærkedage. Vores absolutte speciale er bryllupsvideo samt selskabsfoto. Fotografi til kræsne kunder, der sætter pris på god service og bryllupsbilleder i topkvalitet.

Boudoir

Boudoir- og bryllupsfotografering skal laves i en tryg og afslappet atmosfære Så får I stilfulde og personlige billeder. Bryllupsdagen skal huskes. Bruden, der ankommer til kirken. Risene i luften. Portrætter i naturen. Ønsker du kreative og/el klassiske bryllupsfotos el smukke boudoirfotos til morgengaven?

Få taget jeres bryllupsbilleder af en professionel bryllupsfotograf.

kreativt og spændende

Professionelle bryllupsbilleder i høj kvalitet. Dækker opgaver i det meste af jylland. rekvr. prisliste. Vi fotograferer afslappet, kreativt og spændende. Hvor som helst og når som helst. Oppe, nede, ude og inde. Som udgangspunkt er det vigtigste i fotografiet, respekten for det jeg står overfor. Et ægte og stærkt udtryk opstår kun ved at have respekt for motivet.

Kreativ portrætfotografering

Kreativ portrætfotografering, børn, voksne og bryllup. Har vundet mange priser for sit arbejde. Professionelle bryllupsvideoer – bundpriser – topkvalitet! Prisbelønnet firma med base i København. Ønsker du et uforglemmeligt minde om en fantastisk dag, så ring til mig og få et uforbindende tilbud.

Jeg følger jer fra kirken til kaffen. Bryllupsmappen på ca. 400 billeder bygges op kronologisk som små historier, der giver en fornemmelse af én samlet fortælling. Og så får I alle negativerne! Hobbyfotograf der har specialiseret sig i bryllupsbilleder. Jeg kan både tage de officielle bryllupsbilleder og tilbyde at fotografere hele dagen.

Læs flere artikler:

Originally posted 2020-02-18 01:17:00.

Scroll Up