Polterabend

Din bedste veninde skal giftes, og du skal arrangere hendes polterabend. Du ved, at hun får højdeskræk, så snart hun bevæger sig op på andet trin af en trappestige, og derfor tænker du straks Faldskærmsudspring!

Din bedste ven, der længe var lidt for bebrillet og bebumset og derfor også længe om at komme i gang med tøserne, har endelig fundet kvinden i sit liv. Du skal arrangere polterabend og tænker: Stripbar!, hvor han skal slikke flydende Valhrona-chokolade af en to meter høj blondines silikone-bryster.

Læs mere om bryllupsfotografering og bryllup her

Ja, det er da meget sjovt. Eller er det?

I og for sig er der jo ikke noget i vejen med at bowle iført tøfler og sorte fortænder. Der er heller ikke noget i vejen med at stå skidefuld på Strøget og sælge kys for en tier. Det er bare ikke særlig originalt. 

Husk at en polterabend er noget, du arrangerer for et menneske, du holder af. Og selv om du har besluttet dig for aldrig at blive gift, så kunne det i realiteten lige så godt være dig selv. Så lav noget der er både morsomt og dejligt. Du må godt hive din giftelystne ven ud til hans grænser, men lad være med at trække ham over.

Alliér dig med din venindes arbejde, så hun tror, hun skal til et vigtigt møde, og der sidder I så med portvin og program for resten af dagen. Eller lav en video til din gamle ven med hilsener til ham fra hans gamle kærester. Du kan også selje rundt i kanalerne. Mange piger synes, at et besøg på en skønhedssalon eller massage med middag ville være fantastisk, så gør det dog for din gode veninde. 

Mulighederne er utallige, og det er meget personligt at arrangere en polterabend. Så:
– Vær i god tid
– Vær kærlige
– Overrask, overrask, overrask 

Top 10 over polterabend-aktiviteter
1. Lydstudie/indspille cd
2. Harley Davidson køretur
3. Danseskole/aerobic
4. Telefonjoke
5. Neglelakering
6. Bodypaint-auktion
7. Muskelmassage
8. Paintball
9. Gocart
10. Vandski

Læs mere her:

Originally posted 2020-06-28 09:09:28.

Scroll Up