Om

Uddannet professionel fotograf

Hej med jer og velkommen til vores bryllupsfotograf hjemmeside. Vi er uddannede fotografer. Vi har arbejdet med bryllupsfotografiet i snart 8 år nu, og vi kører i hele Danmark og laver bryllupsbilleder både i privaten, ved kirkelige vielser og borgerlige vielser.

Vores tilgang til bryllupsfotograferingen er altid den, at det skal være sjovt at blive fotograferet. Man skal nyde den time man er sammen med fotografen. Og det er fotografens opgave at skabe den gode stemning.

Vi er blevet til 3 fotografer nu, der til dagligt arbejder med reklamefotografering, modefotografering, reklamefotografiet, pressefotos og erhvervsbilleder. Vi nyder derfor at lave bryllupper, da opgaverne mere frie og tillader en god portion af kreativitet. Vi laver bryllupsbillederne i en fotojournalistisk stil, men krydrer billederne med de klassiske bryllupsfotos.

Vi tilbyder altid en god snak om bryllupsfotograferingen, vores billedstil og vores fotografiske ideer, til kommende brudepar. Ønsker i at tage en snak med os, så smid mig en mail HER, og jeg kontakter jer snarest.

Velkommen til landsdækkende bryllupsfotografering ved uddannede og seriøse fotografer. 

Mvh

Marcus, Lone og Andreas

Scroll Up