Billeder og bryllup

Jeres bryllupsfotografering kan starte med et uforpligtende besøg hos mig. Jeg vil vise jer mine flotte bryllupsbilleder og de foskellige albums. Vi kan sammen se hvad I lyst til og hvad det koster. Så kan vi derefter planlægge netop jeres bryllupsfotografering.

Bryllupsfotografering udføres efter aftale, og kan leveres som forskellige former for album og i nogen tilfælde som enkeltfoto. Forespørgsler besvares meget gerne. 

Vi har taget professionelle bryllupsbilleder i mere end 10 år. Se et lille udvalg af bryllupsbillederne. For at se billederne i original beskæring og i et større format, skal du klikke på de enkelte billeder.

bryllupsfotograf

Fotografen

Fotografen er det sikreste valg, hvis I vil have garanti for, at jeres billeder bliver af den bedste kvalitet. Vi har en meget stor erfaring indenfor alle typer fotoopgaver – lige fra bryllupsfotografering, portrætter og billeder af børn og grupper samt reklameoptagelser.

Vi har igennem længere tid arbejdet på udvikle portrætfotografiet i sin helt egen stil, bl.a. har han udviklet en helt speciel monteringsteknik, som han idag benytter med meget stor succes.

Fotografen er en af de få fotografer i landet, der giver sine kunder mulighed for selv at vælge de bedste billeder til deres album ved at vise dem som dias først. Et andet unikt særpræg for vores arbejde er, at han selv fremstiller alle billederne som håndarbejde i mørkekammer. Herved skabes muligheden for at give billederne et særligt præg af højeste kvalitet og derved sikre, at alle kunder bliver yderst tilfredse med resultatet.

bryllupsfoto

Portrætfotografering

Portrætfotografering udføres efter aftale, og kan leveres som forskellige former for album og som enkeltbilleder. Forespørgsler besvares meget gerne.

Vi har taget professionelle portrætbilleder i mere end 10 år. Se et lille udvalg af portrætbillederne. Bemærk at alle billederne er beskåret. For at se billederne i original beskæring og i et større format, skal du klikke på det enkelte billede.

Fotografering af børn

Fotografering af børn udføres efter aftale, og kan leveres som forskellige former for album og som enkeltbilleder. Forespørgsler besvares meget gerne på telefon.

Vi har taget professionelle billeder af børn i mere end 15 år. Se et lille udvalg af billederne. Bemærk at alle billederne er beskåret. For at se portrætbillederne i original beskæring og i et stort format, skal du klikke på de enkelte billeder.

Fotografering i Hjemmet

Vi kommer gerne hjem til interesserede for at fotografere familiegrupper og portrætter i deres eget hjem og vante omgivelser, som et alternativ til, at de skal komme til atelieret for at blive fotograferet.

En anderledes gaveide, et mere personligt billede fordi det også viser det hjemlige miljø. En god løsning for mennesker, der har svært ved at komme i atelieet, f. eks. ældre og gangbesværede. En god ide for familier, der er samlet til en specielbegivenhed, f.eks. en fødselsdag.

Reklamefotografering

Det er meget vigtigt, at jeres reklamefotos står knivskarpt når de skal sælge jeres produkter. Alightfotografi.dk er et sikkert valg, når I vil have garanti for, at jeres reklamebilleder bliver super professionelle. De har taget professionelle reklamebilleder i mere end 15 år. Se et lille udvalg af reklamebillederne. Bemærk at alle billederne er beskåret. For at se reklamebillederne i original beskæring og i et større format, skal du klikke på de enkelte billeder.

Modelfotografering

Vi er et sikkert valg, når I vil have garanti for, at jeres modebilleder bliver super professionelle. Mode optagelser kan leveres som s/h- og farvebillede, positiv farvefilm, CD og som E-mail. Forespørgsler besvares meget gerne. Vi har taget professionelle modebilleder i mere end 10 år. Se et lille udvalg af billederne. Bemærk at alle billederne er beskåret. For at se modebillederne i original beskæring og i et større format, skal du klikke på det enkelte billede.

Læs også:

Originally posted 2020-02-25 00:55:30.

Scroll Up