Feedback fra vores kunder

Feedback fra vores kunder

Feedback fra vores kunder – I vores branche er mund til mund anbefalinger ret så vigtige. Vi elsker at høre fra vores kunder. Når vi får kritik for vores arbejde er det kun med til at udvikle os, som bryllupsfotografer. Vi er ikke tilfredse før vores kunder er det. Vi nyder jobbet, som bryllupsfotograf og har kun én mission : Flotte og perfekte bryllupsilleder på Sjælland, Jylland og Fyn.

En bryllupsfotograf lever af sine tilfredse kunder

Ingen bryllupsfotografer kan sige sig fri for at de i sidste ende skal overleve på deres tilfredse kunder i branchen. Hvis ikke kunder er tilfredse, så anbefaler de jo ikke fotografen til andre og der bliver ikke meget omsætning i butikken og fotografen må dreje nøglen om til sidst. Vi er på ingen måde glade før vores kunder er det.

God service er alt

God service betyder alt for os og vi ved at vores kunder sætter stor pris på at vi, som serviceorgan udbyder en service de kan spejle sig selv i og ender med et produkt i sidste ende, de vil elske at hænge op på væggen hjemme i stuen. Vores arbejde er færdig i det øjeblik vores kunder melder tilbage de er tilfredse med det arbejde og de billeder vi har leveret.

Feedback fra vores kunder

Originally posted 2017-03-01 13:09:02.

Scroll Up