ET PAR GODE RÅD

Gode råd FØR i booker jeres bryllupsfotograf. Vi har samlet lidt gode råd omkring fotografering inden i booker fotograf da vi mener mange brudepar ikke altid er lige grundige i deres valg af fotograf til brylluppet. Der er RIGTIG mange, der idag kalder sig fotografer, som IKKE evner det pres og stress, man er under med det store ansvar at levere bryllupsbilleder fra et “once in a lifetime” bryllup. I kan bruge det som en lille guide inden i kaster jer ud i valg af bryllupsfotograf. Læs også artiklen: Valg af bryllupsfotograf.

Når I booker os, som bryllupsfotograf…….

Når I booker os, som bryllupsfotograf, er der ikke meget at tænke på, vi ringer simpelthen til jer og snakker hele forløbet igennem. Afstemmer forventinger og giver jer gode ideer til både bryllupsplanlægningen, tidsplan for dagen og selvfølgelig selve fotograferingen. Derefter sender vi jer en mail med de praktiske ting i nu bør tage højde for.

Sørg for at have god tid til jeres officielle bryllupsportrætter, de kan ikke laves om.

Forsøg for at have et lokation parat hvis det skulle blive regn vejr (det er jo ikke til at forudsige vejret)

Hav altid en god ven eller veninde med til at rette på tøj evt. holde ting for jer.

Book fotografen i god tid, da det kan være svært at finde en i sidste øjeblik.

Find gerne inspiration på nettet til billeder i den stil i kunne tænke jer, så fotografen ved hvad han skal arbejde hen imod og hav dem klar til vores møde.

Sørg også for at fotografen har en kontakt person “toastmaster” som henvender sig selv til fotografen, det ville jo være ærgerligt hvis der var noget fotografen ikke fik med da i jo ikke kender alle indslagene på dagen, og i har jo mange andre ting at tænke på.

Snak med kirken omkring fotografering, da der er meget forskellige regler fra kirke til kirke.

Gå i et stille og roligt tempo op imod alteret, og igen ud af kirken så vi kan nå at få en masse billeder af jer.

Er jeres fotografer med på hele dagen til brudevalsen, så sørg for forplejning til fotograferne i form af mad og drikke da det er en lang dag for dem, udgifter til dette afholdes af jer. “Uden mad og drikke, duer helten ikke”.

Scroll Up