Folk der kommer til jeres bryllup vil så gerne glæde jer med noget. Og det er som regel ting til boligen brudepar begaves med. Alt lige fra praktiske ting til pyntegenstande. For I skal jo til at skabe et hjem sammen (selv om I formentlig allerede har boet sammen i flere år og har skændtes om placeringen af udstoppede vildænder og hjemmeflettede blomsterkranse).

Derfor ender I med at få syv uldne plaider (hvis I er heldige i forskellige farver) tolv sæt Eva Trio stegepander Holmegaard Glas-karafler til diverse former for krydderurtesnaps ferskenfarvede håndklæder med monogram (svigerfamilien har valgt at ignorere, at du ikke har taget hans efternavn) og tre lysholdere til juletræet fra gode gamle Georg Jensen. Og I smiler pænt og siger næhh! og ihh! og tænker på at det er tanken der tæller.

Ofte Stillede Spørgsmål

bryllupsgave

Vil du gerne styre fuldkommen hvad du får i bryllupsgave kunne det være en idé at kontakte- Inspirations-butikkerne. De har en ønskeliste-service hvor du kan udvælge dine gaveønsker og så står butikkerne for det praktiske overfor dine gæste ønsker.

Der findes mange online services der koordinere dine gaveønsker.

Drømmer I om andet end samtlige gaver indkøbt i et stormagasin kunne I ønske jer anderledes boligting. Eller hvad med at ønske jer et rigtigt maleri?

Læs mere her:

Originally posted 2020-06-28 09:18:18.

Scroll Up