Bryllupsfotograf Lone Brand https://www.bryllupsfotografen.net Certificeret fotograf til kreativ bryllupsfotografering Fri, 25 Sep 2020 18:22:00 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 https://www.bryllupsfotografen.net/wp-content/uploads/2017/03/cropped-bryllupsfotograf_258x258-kopi-32x32.png Bryllupsfotograf Lone Brand https://www.bryllupsfotografen.net 32 32 bruden og brudgommen https://www.bryllupsfotografen.net/bruden-og-brudgommen Fri, 25 Sep 2020 18:19:54 +0000 https://www.bryllupsfotografen.net/?p=60939 Sammenlignet med kun at tage portrætter er fordelene ved fotografering hele dagen indlysende. Først og fremmest har bruden og brudgommen de samme fotografiske udtryk hele dagen. De behøver ikke bruge

The post bruden og brudgommen appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Sammenlignet med kun at tage portrætter er fordelene ved fotografering hele dagen indlysende. Først og fremmest har bruden og brudgommen de samme fotografiske udtryk hele dagen. De behøver ikke bruge kameraet til at tage et billede fra gæstens telefon og onkel for at få dagens optegnelse.

Brude og brudgomme bruger ofte titusinder på store bryllupper med dyr mad, den bedste placering og de smukkeste kager. Det er en skam, at det er umuligt at huske alle disse gennem professionelle fotos af høj kvalitet.

Portrætfotograf

Der er tårer, latter, sjove elementer, spændinger, dans og mange andre unikke situationer, der illustrerer dig som et par og din kærlighed til hinanden og til familie og venner. Jeg synes, at når datoer skal registreres, skal de også medtages.

bruden og brudgommen

bruden og brudgommen og fotografen

I samarbejdet mellem bruden og brudgommen og fotografen kan en plan, der er udarbejdet før brylluppet, sikre roen i fotografering på bryllupsdagen. Mange faktiske aftaler kan foretages via e-mail eller et spørgeskema, der kan udskrives og transporteres på dagen. Jeg synes dog, det er vigtigt at møde mine nygifte inden brylluppet. Først og fremmest får det dem til at føle sig godt tilpas med mig, de mødte, og den fotografering, de talte med, og de er overbevist om, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at sikre, at deres dag bliver fanget så perfekt som muligt på billederne. Efter brylluppet skrev mange af mine brude og brudgomme, at den nøjagtige formodning hjælper med at gøre dem helt sikre en dag før.

Brudekjolen

bruden og brudgommen og fotografen

brylluppet

Kan jeg fotografere et par, som jeg ikke har mødt personligt? Ja, det kan jeg selvfølgelig! Jeg er professionel fotograf, og mit job er at optage dagen og skabe de smukkeste og mest udtryksfulde billeder. Uanset hvad der sker, hvilken slags bryllup jeg skal deltage i. Men jeg kan mærke, at forholdet til min mand og kone har styrket min motivation og engagement i mand og kone. Når vi mødes ved brylluppet, mødes vi igen, ikke for første gang. Gør en forskel.

Valg af lokation

The post bruden og brudgommen appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf https://www.bryllupsfotografen.net/definer-ser-god-bryllupsfotograf Fri, 25 Sep 2020 18:06:49 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2038 Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf Vi har lavet dette indlæg, da vi synes det er interessant at høre hvad i ser som en god bryllupsfotograf. Altså hvad skal

The post Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf

Vi har lavet dette indlæg, da vi synes det er interessant at høre hvad i ser som en god bryllupsfotograf. Altså hvad skal kendetegne en dygtig og kompetent bryllupsfotograf?

 • Er det selve bryllupsbillederne?
 • Er fotografens personlighed?
 • Er det fotografens evne til at variere sine billeder?
 • Er det bryllupsfotografens evne til at blende ind på dagen ?
 • Er det fotografens billedbehandling?
 • Er det antallet af billeder ?
 • Er det prisen?
 • Er det fotografens anbefalinger fra andre brudepar?
 • Er det vigtig fotografen har lavet mange bryllupper?
 • Er det godt fotografen kender lokationen han/hun kommer til, eller det ligemeget hvis fotografen er kreativ og omstillingsparat nok?
 • Er det vigtig fotografen bor i den by i booker brylluppet i, eller er i ligeglade med om fotografen kører fra Jylland til Sjælland eller den anden vej ?
 • Find selv på flere spørgmål …

Husk på at vi kører i hele Danmark, som bryllupsfotografer.

Kommentarer og debat er MEGET velkommen

Det ville være super fedt at få en debat om emnet, da vi, som bryllupsfotografer jo hele tiden gerne vil forbedre vores tilgang til bryllupsfotograferingen i Danmark. For os er det vigtig at vores brudepar / kunder ved hvad de får når de booker os, som fotografer. Vi vil gerne have denne dialog, så vi er med på beatet hvad moderne brudepar ønsker når det kommer til fotografering af bryllupper i Danmark.

Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf

Originally posted 2020-05-24 20:47:19.

The post Definer hvad i ser som en god bryllupsfotograf appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Feedback fra vores kunder https://www.bryllupsfotografen.net/feedback-vores-kunder Fri, 25 Sep 2020 18:06:48 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2041 Feedback fra vores kunder Feedback fra vores kunder – I vores branche er mund til mund anbefalinger ret så vigtige. Vi elsker at høre fra vores kunder. Når vi får

The post Feedback fra vores kunder appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Feedback fra vores kunder

Feedback fra vores kunder – I vores branche er mund til mund anbefalinger ret så vigtige. Vi elsker at høre fra vores kunder. Når vi får kritik for vores arbejde er det kun med til at udvikle os, som bryllupsfotografer. Vi er ikke tilfredse før vores kunder er det. Vi nyder jobbet, som bryllupsfotograf og har kun én mission : Flotte og perfekte bryllupsilleder på Sjælland, Jylland og Fyn.

En bryllupsfotograf lever af sine tilfredse kunder

Ingen bryllupsfotografer kan sige sig fri for at de i sidste ende skal overleve på deres tilfredse kunder i branchen. Hvis ikke kunder er tilfredse, så anbefaler de jo ikke fotografen til andre og der bliver ikke meget omsætning i butikken og fotografen må dreje nøglen om til sidst. Vi er på ingen måde glade før vores kunder er det.

God service er alt

God service betyder alt for os og vi ved at vores kunder sætter stor pris på at vi, som serviceorgan udbyder en service de kan spejle sig selv i og ender med et produkt i sidste ende, de vil elske at hænge op på væggen hjemme i stuen. Vores arbejde er færdig i det øjeblik vores kunder melder tilbage de er tilfredse med det arbejde og de billeder vi har leveret.

Feedback fra vores kunder

Originally posted 2017-03-01 13:09:02.

The post Feedback fra vores kunder appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Fyn https://www.bryllupsfotografen.net/fyn Fri, 25 Sep 2020 18:06:47 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2021 Bryllupsfotografering på Fyn Vi vil lave lige præcis de bryllupsbilleder i ønsker jer. Vil i have jeres bryllupsfotograf på Fyn, så kommer vi uanset hvor i Danmark i vil have os til. Danmark

The post Fyn appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Bryllupsfotografering på Fyn

Vi vil lave lige præcis de bryllupsbilleder i ønsker jer. Vil i have jeres bryllupsfotograf på Fyn, så kommer vi uanset hvor i Danmark i vil have os til. Danmark er heldigvis et lille land, og det er let at dække hele landet, som landsdækkende bryllupsfotografer.

Vores tilgang til fotografering er ret simpel :

 • Vi aftaler en dato
 • Taler om de specifikke ønsker
 • Vi laver jeres bryllupsbilleder uanset hvor i ønsker
 • Vi laver mange billeder og kreative billeder
 • Vi leverer alle billeder digitalt
 • Vi sender billederne direkte til jeres hoveddør
 • Se flere fotos fra Odense

bryllupsfotografering Fyn

Fotograf med stor erfaring

Fra vores daglige virke, som fotojournalister og reklamefotografer, er vi vant til at arbejde under tidspres og forskellige vejrforhold. Vi har altid backup udstyr med og kender det danske vejr på godt og ondt. Alt slags vejr er fotovejr.

Vi har deltaget i mange internationale fotokonkurrencer og vundet mange priser for vores kreative billeder. Det giver os derfor endnu mere blod på tanden, for hele tiden at overgå os selv og lave endnu flottere bryllupsfotos.

Læs også om: Fashionable bryllupsfotografier i Danmark

fotograf fyn bryllup

Bryllupsbilleder med stil og klasse

Vi synes faktisk for at være helt ærlige at alt for mange bryllupsfotografer, stadig laver de gamle kedelige og opstillede bryllupsbilleder. Bevares, dem skal, der selvfølgelig også være nogen af, men ikke 60 mins fotografering med KUN opstillede og kedelige portrætter, som i alligevel ikke gider se på.

Se andre bryllupsfotos fra Fyn her.

Vi har derfor intenst arbejdet med at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor både i, som brudepar, og fotografen, kan tilgå fotograferingen af jer, med en god balance og kreativitet. I bliver “aktiveret”, og vi fanger så mange af de stemninger der opstår under hele seancen.

Skal i bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder fra Fyn, så sig endelig til, vi er altid klar. Men vær ikke alt for sent ude, vi har travlt.

bryllupsfotos bryllupsbilleder fra Aarhus bryllupsfoto Aarhus bryllupsfotograf Aarhus bryllupsfotografering bryllupsfotos

Bryllupsfotograf Fyn

Bryllupsfoto Fyn

Bryllupsbilleder Fyn

Bryllup Fyn

Fotograf Fyn

Hyggelige steder på Fyn

Der findes masser hyggelige steder på Fyn til at holde bryllup. På Fyn er der masser af bryllupper hver eneste år.

Står du for at skulle arrangere bryllup, fødselsdag eller anden fest i Fyn og omegn, så er her en oversigt over festlokaler:

 • Boltinggaard Gods
  Kokskovvej 28, Boltinggaard skov · 5750 Ringe
 • Broholm Slot
  Broholmsvej 32 · 5884 Gudme
 • Damsbo Gods
  Strandbyvej 62 · 5683 Haarby
 • Harridslevgaard Slot
  Assensvej 3 · 5400 Bogense
 • Hindsgavl Slot
  Hindsgavl Allé 7 · 5500 Middelfart
 • Holckenhavn Slot
  Holkenhavn 1 · 5800 Nyborg
 • Hvedholm Slot
  Hvedholm Slot 1 · 5600 Faaborg
 • Krengerup Gods
  Nyrupvej 61 · 5620 Glamsbjerg
 • Lykkesholm Slot
  Lykkesholmvej 20 · 5853 Ørbæk
 • Skrøbelev Gods
  Skrøbelev Hedevej 4 · 5900 Rudkøbing
 • Ulriksholm Slot
  Ulriksholmvej 96 · 5300 Kerteminde
 • Valdermars Slot
  Slotsalléen 100 · Troense · 5700 Svendborg

Originally posted 2016-10-31 17:06:42.

The post Fyn appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Toastmasterens opgaver https://www.bryllupsfotografen.net/toastmasterens-opgaver Fri, 25 Sep 2020 18:06:46 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2017 TOASTMASTERENS OPGAVER TOASTMASTERENS OPGAVER – Som toastmaster er man ordstyren på den store dag. Det er vigtigt at toastmasteren også nyder dagen på lige vilkår med alle andre bryllupsgæster. Der er visse opgaver, der skal

The post Toastmasterens opgaver appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
TOASTMASTERENS OPGAVER

TOASTMASTERENS OPGAVER – Som toastmaster er man ordstyren på den store dag. Det er vigtigt at toastmasteren også nyder dagen på lige vilkår med alle andre bryllupsgæster. Der er visse opgaver, der skal koordineres. Det er toastmasteren, der har styr på dagens program denne skal sikre sig at tidsplanen overholdes.

Læs også om: Ægteskabserklæring og prøvelsesattest før bryllup

Ægteskabserklæring og prøvelsesattest

Nogle af de opgaver toastmasteren skal sørge for er

 • I festlokalet skal toastmasteren også ved ankomst af gæster hjælpe med velkomstdrink, overtøj og generel info såsom hvor toiletterne er.
 • Når alle er på plads er det tid til at slå på glasset/ringe med klokken og byde alle velkommen, fortælle hvorfor han/hun er valgt som toastmaster, hvad der skal ske i løbet af aften, bruden og gommens ønsker samt fortælle lidt om aftens menu og drikkevarer.
 • Tage imod gæster ved kirken og sørge for de sætter sig på de rigtige sider alt efter om de er venner, familie og selvfølgelig bruden og gommen.
 • Når det er tid til spisning skal toastmasteren hjælpe folk på deres pladser, selv når der er bordkort kan folk blive forvirrede og vandre rundt.
 • Talerne er en stor del af toastmasterens opgave. Hvordan rækkefølgen sættes og hvis der er sange, hvornår de skal synges. Det er tradition at brudens far eller mor taler først, derefter gommen og derefter normalt en brudepige/forlover.
 • En af de afsluttende opgaver er at toastmasteren står for hvordan bryllupskagen skal skæres samt fastslå hvornår den første dans for brudeparret skal danses.

Læs også om: hvordan får i styr på brudebuketten

Toastmasterens opgaver

Forventninger til rollen som toastmaster

Så snart man tildeles den ære, at være toastmaster, er det en god ide at tale med det kommende brudepar om deres ønsker og forventninger til rollen. Toastmasteren bør rekvirere en tidsplan, kontaktoplysninger til feststedet. Anskaffe sig gæstelisten med en kort beskrivelse fra brudeparret om hvem de enkelte gæster er, hvem der er par, hvor de kender dem fra osv.

En god toastmaster kommer velforberedt til brylluppet

I korte træk, skal toastmasteren sørge for at få alle de oplysninger, der skal bruges, for at kunne føle sig velforberedt til brylluppet. En toastmaster bør være tilgængelig for bryllupsgæsterne før brylluppet, så der kan koordineres og forberedes så meget som muligt, inden selve bryllupsdagen. Her er det oplagt at kontaktoplysninger til toastmasteren, forefindes i bryllupsinvitationerne.

Originally posted 2020-05-24 08:20:41.

The post Toastmasterens opgaver appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
talerække ved et bryllup https://www.bryllupsfotografen.net/taleraekke-ved-bryllup Fri, 25 Sep 2020 18:06:45 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2014 talerække ved et bryllup Talerække ved et bryllup – Du får her den mest korrekte talerække ved et bryllup: Brudeparret (nogle gange kun gommen) starter med at byde velkommen. Er

The post talerække ved et bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
talerække ved et bryllup

Talerække ved et bryllup – Du får her den mest korrekte talerække ved et bryllup:

 1. Brudeparret (nogle gange kun gommen) starter med at byde velkommen.
 2. Er der toastmaster på har vedkommende fået ordet via velkomsttalen.
 3. Den første réelle taler er Brudens far, som byder gommen velkommen i familien
 4. Så er det gommens tur til at tale/synge eller hvad han nu finder på. Nogle taler kun til bruden, hvor andre takker egne forældrer og svigerforældrer, for at have taget godt imod ham.
 5. Hvis forloveren ønsker at holde tale ligger den normalt her umiddelbart efter gommen
 6. Brudgommens far
 7. Til sidst er det bruden.

Læs mere om bryllupsfotograf DK her.

tips-til-bryllup

Originally posted 2020-05-24 08:20:40.

The post talerække ved et bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Et bryllup er et minde om livet https://www.bryllupsfotografen.net/et-bryllup-er-et-minde-om-livet Fri, 25 Sep 2020 18:06:44 +0000 https://www.bryllupsfotografen.net/?p=60929 Et bryllup er et minde om livet. Ting, du vil huske med glæde og varme. Men som tiden går, kan nogle detaljer blive glemt. For at udødeliggøre alle de vidunderlige

The post Et bryllup er et minde om livet appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Et bryllup er et minde om livet. Ting, du vil huske med glæde og varme. Men som tiden går, kan nogle detaljer blive glemt. For at udødeliggøre alle de vidunderlige oplevelser og ting på bryllupsdagen har du brug for en professionel og dygtig bryllupsfotograf. Fotografen fanger din specielle dag gennem linsen og sikrer, at du får de bryllupsbilleder, du drømmer om.

Hvis du planlægger at gifte dig om foråret / sommeren, er det en god ide at være begyndt at lede efter en fotograf i planlægningsfasen. Højsæsonen for højt bryllup er fra maj til september, og mange fotografer er reserveret på forhånd. Hvis du vælger at holde dit bryllup om vinteren, er det mere sandsynligt, at du finder den rigtige fotograf, men også være forberedt på forhånd.

Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede?

Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede?

fotografens stil

I dag har mange fotografer hjemmesider, der offentliggør deres valgte fotos. På denne måde kan du som besøgende hurtigt forstå fotografens stil, og om han / hun har det, du vil have. De fleste fotografer efterlader et personligt aftryk på billedet; det kan være et romantisk billede i baggrundslys, fotografisk stilfotografering eller modefoto, der minder om et foto i et magasin. Bestem den stil, du vil bruge i dine bryllupsbilleder, og vælg derefter en fotograf i overensstemmelse hermed. Fotografen er god til den stil, han ofte praktiserer, så det er et godt udgangspunkt – skønt mange fotografer er gode til at tage billeder i forskellige stilarter.

bryllupsfotograf

heldagsportræt

Når du leder efter en bryllupsfotograf, skal du huske de ting, der er vigtige for dig. Hvilken stil vil du have? Vil du kun have heldagsportrætbilleder eller permanente fotos? Hvilken slags billede vil du have? Humor, tradition eller eventyr? Når du efterfølgende beslutter dig og finder en fotograf, der ser ud til at passe til dine ønsker, er det tid til at planlægge et interview.

I dag er det næsten obligatorisk at planlægge et møde med en fotograf et par uger før brylluppet. Under dette møde lærer du, om der er personlige kemiske reaktioner, om du bruger det samme sprog og forstår hinanden. Det var under denne forhandling, at alle faktiske detaljer blev gennemgået. Skal fotografen være med dig hele dagen eller et par timer før / efter brylluppet? For fotografen er det vigtigt at vide, om billedet skal tages indendørs eller udendørs, så han / hun kan bære det rigtige udstyr. Hvis du vil tage billeder udendørs, er det bedst at have en plan B, hvis vejret ændrer sig.

bryllupsfotograf

Ægteskabserklæring og prøvelsesattest

bryllupsbilleder

Din specielle dag er endelig forbi, nu er det tid til at udødeliggøre gennem bryllupsbilleder. Uanset om du vælger fotografering hele dagen eller kun portrætbilleder før og efter brylluppet, er det vigtigt at føle sig trygge og komfortable i denne situation. Du skal være i stand til at stole på, at bryllupsfotografen gør det, han / hun gør bedst, så du kan slappe af og nyde dagen. En af fordelene ved at ansætte en professionel bryllupsfotograf er, at du kan være sikker. Denne person gjorde et godt stykke arbejde der, ikke for at deltage i dit bryllup. I løbet af arbejdet vil fotografen gøre hvad du vil og være enig om.

Hvis du vælger at lade fotografen følge dig hele dagen, har du derefter mulighed for at se mange ting, som du ikke har lagt mærke til under brylluppet. Tårer af forældre, vild dans af søskende inden bryllupskagen skæres, eller en nyforelsket fætter, der holder hænderne med sin forlovede. En dygtig fotograf kan fange de små øjeblikke i brylluppet og tilføje en ny fornemmelse til dagens puslespil og nyhed.

Brudebuketten

Et bryllup er et minde om livet

Professionelle fotografer

Professionelle fotografer er mere end bare kameraudstyr. I dag er teknologien og prisen på kameraer meget nemme at få, og selv enkeltpersoner har råd til fotografisk udstyr af høj kvalitet. I disse tider er det svært at tro, at nogen med et digitalt kamera kan skyde bryllupper. Imidlertid har dygtige fotografer mange års erfaring, teknisk viden og visuelt talent – ikke bare tryk på knappen for at tage gode billeder.

Dygtige fotografer har lært at tage fotos i henhold til lysforholdene og kan tage fotos i lyse og mørke omgivelser. Mange heldags bryllupper involverer fotografering i solen og fotografering om natten, indtil det bliver mørkt, og du er udendørs i svagt lys. At tage billeder under forskellige lysforhold kræver erfaring, udstyr og øvelse.

Slotsbryllupper

komposition

Professionelle fotografer er også gode til komposition, og de har også erfaring i, hvordan man bedst tager billeder. Mange fotografer bruger den traditionelle måde at arbejde på, mens andre eksperimenterer mere med vinkel og dybde – uanset hvilken slags billede der er godt. Hvis du investerer i en bryllupsfotograf, kan du stole på mennesker dedikeret til dig gennem hele fotograferingsprocessen. Fotografen koncentrerer sig om og fanger hver eneste detalje og fokuserer altid på, om du er tilfreds med det endelige resultat.

Dedikerede fotografer har normalt også ideer og ideer til fotografering. Det vigtige er, at du skal diskutere på forhånd og acceptere at gøre andre ting. For eksempel kan dette betyde, at du har brug for andre sko til fotografering, der er rekvisitter eller andre ting, der kan gøre billedet bedst.

The post Et bryllup er et minde om livet appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede? https://www.bryllupsfotografen.net/hvad-beskriver-et-spaendende-bryllupsbillede Thu, 17 Sep 2020 09:55:04 +0000 https://www.bryllupsfotografen.net/?p=60918 Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede? Et billede er ikke bare et billede. Det er også et minde. De minder, vi har, er med til at skabe os som mennesker. Nogle

The post Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede? appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede? Et billede er ikke bare et billede. Det er også et minde. De minder, vi har, er med til at skabe os som mennesker. Nogle minder står skarpere i vores hukommelse end andre, og med årene kan minderne godt skifte fokus, eller de kan glide i baggrunden til fordel for andre.

Når vi tager billeder, så er de med til at fastholde et minde. Når du genser billederne, vil din hukommelse blive mindet om en begivenhed, et sted eller et menneske. Derfor er det vigtigt at tage billeder til at fastholde og dokumentere disse mange minder, som et liv består af.

De store begivenheder i livet kan vi nok godt huske, alligevel er billederne vigtige. For de kan gøre minderne mere aktive og levende.

Når det kommer til et bryllups, så er det en helt særlig dag med nogle helt særlige begivenheder. De fortjener at blive fotodokumenteret.

bryllupsbillede

Hvorfor er bryllupsbilleder så vigtige?

Når du bliver gift, er du en af hovedpersonerne på dagen. Du er måske nervøs eller stresset – og samtidig vil du gerne være fuldt og helt til stede i nuet. Desuden kan det være svært som hovedperson at se og nyde alle og alt, hvad der foregår på denne store dag.

Det kan billederne være med til at hjælpe dig med efterfølgende. Der kan være billeder af alle begivenhederne i løbet af dagen, og så er der selve bryllupsbilledet. Det er det helt særlige billede eller billedserie, som viser det lykkelige nygifte par i nogle nøje udvalgte omgivelser.

Det er særligt på de billeder, at jeres konnektion og følelser skal kunne ses. Det er så at sige hele fundamentet, som resten af jeres fælles liv skal bygges på. Det er store krav at stille til et foto.

Hvorfor er bryllupsbilleder så vigtige?

Det spændende bryllupsbillede

Mange bryllupsbilleder er ret ens. Eller det var de i hvert fald engang. I dag kan der godt lægges en vis kreativitet ind i et bryllupsbillede. Det kan være med til at tage lidt af det meget seriøse af sådan en foto-session og dens endelige resultat.

Det kan være omgivelserne, der er til den utraditionelle side, eller det kan være, at hele set-uppet har fået et tvist. Nogle mener, at et bryllupsbillede skal udstråle kærlighed og seriøsitet, andre ser gerne lidt mere af parrets personligheder. Det kan sådan et billede blive mere autentisk og troværdigt af.

Aftal i forvejen med fotografen, hvad I gerne vil have i forhold til jeres unikke bryllupsbillede. Så er der nogle rene aftaler imellem fotografen og jer, og I får lige den type bryllupsbilleder, som I gerne vil have.

Læs også:

The post Hvad beskriver et spændende bryllupsbillede? appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
GoPro HERO https://www.bryllupsfotografen.net/gopro-hero Tue, 25 Aug 2020 01:31:35 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=1999 HERO-serien GoPro HERO – Med HERO-serien overgår GoPro det meste også sig selv. For i øjeblikkene hvor et billede ikke er nok, kan GoPro friste med stabiliseret video i 4K-kvalitet, 12

The post GoPro HERO appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
HERO-serien

GoPro HERO – Med HERO-serien overgår GoPro det meste også sig selv. For i øjeblikkene hvor et billede ikke er nok, kan GoPro friste med stabiliseret video i 4K-kvalitet, 12 eller 10 megapixels og lyd, som matcher de krystalklare billeder. 4K-video, stemmestyring og et vandtæt design kombineret med HERO5 Black og HERO5 Sessions krystalklare lyd og billede gør dem til de bedste GoPro-kameraer nogensinde. Surfing, ski eller klatring – uanset hvad din actionfyldte hverdag består af.

Læs også om: Fotografering af bryllupper i København

go-pro-video-kamera

GoPro kamera

HERO Black er den mest kraftfulde og brugervenlige GoPro kamera nogensinde. 4K video, stemmestyring, touch screen, vandtæt design. Stabiliseret video, krystalklar lyd og professionel billedkvalitet kombineret med GPS at gøre HERO Black simpelthen den bedste GoPro kamera. Når det er tid til at redigere og dele belastninger HERO Black henter automatisk de optagede film til din GoPro Plus Cloud-konto for at give dig nem adgang til dine fotos og videoer via din smartphone.

Læs også om: Læs også om de officielle bryllupsbilleder

gopro-hero-anmeldelse

gopro hero anmeldelse

Originally posted 2020-05-23 19:22:29.

The post GoPro HERO appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Ægteskabserklæring og prøvelsesattest https://www.bryllupsfotografen.net/aegteskabserklaering-og-proevelsesattest Tue, 25 Aug 2020 01:31:34 +0000 http://www.bryllupsfotografen.net/?p=2009 Ægteskabserklæring og prøvelsesattest Uanset om I skal vies på rådhuset eller i kirken, skal I udfylde en ægteskabserklæring.  Kommunen vurderer, om I opfylder ægteskabsvilkårene. Hvis I ikke skal vies på

The post Ægteskabserklæring og prøvelsesattest appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>
Ægteskabserklæring og prøvelsesattest
 • Uanset om I skal vies på rådhuset eller i kirken, skal I udfylde en ægteskabserklæring. 
 • Kommunen vurderer, om I opfylder ægteskabsvilkårene.
 • Hvis I ikke skal vies på rådhuset, skal I bruge en prøvelsesattest. Den er et bevis på, at I har ret til at gifte jer med hinanden. Attesten er gyldig i fire måneder efter udstedelsen.

bryllupsfoto-411

Vielse i udlandet 

 • Hvis I skal giftes i udlandet, skal I udfylde ægteskabserklæringen for at få en ægteskabsattest. 
 • Attesten viser, at I efter dansk ret opfylder betingelserne for at indgå ægteskab. Attesten er gyldig i fire måneder efter udstedelsen.

Navneændring på bryllupsdagen

 • Hvis I ønsker at ændre efternavne i forbindelse med brylluppet, skal I søge Kirkeministeriet om det senest 15 dage inden bryllupsdagen. Det er en anden selvbetjeningsløsning.

Læs også om: Priser og pakker for bryllupsfotografering

#prøvelsesattest

#Ægteskabserklæring

Originally posted 2016-10-31 09:46:26.

The post Ægteskabserklæring og prøvelsesattest appeared first on Bryllupsfotograf Lone Brand.

]]>