Video til bryllup?

FÅ LAVET EN FLOT, PROFESSIONEL VIDEO I TOPKVALITET!

komplet redigeret med musik, tekster, grafik og speak!

Vi ankommer typisk en halv time før gæsterne, og filmer derefter begivenheden frem til det ønskede tidspunkt med enten 1 eller 2 professionelle digitale videokameraer. Vi er altid præsentable, både fysisk og personlighedsmæssigt, vi har stor situationsfornemmelse og optagelserne foregår meget diskret, bl.a. benytter vi ikke irriterende videolys, da kameraet – selv hen på de sene timer – optager knivskarpe billeder med en flot farvegengivelse.

Kameraerne

Kameraerne er begge udstyret med et (optisk) zoom-objektiv med (optisk) billedstabilisator, der gør at vi kan lave rolige billeder af gæsterne uden at stå klods op af dem. Vi kan stå langs væggene og lave nære, rolige billeder af alle dine gæster. Vi har desuden mulighed for at montere en telelinse eller en vidvinkel, hvis der skulle være brug for det.

På kameraet er der monteret en meget retningsbestemt mikrofon (Sennheiser), der ikke tager generende udenomsstøj med. Du kan derfor også roligt regne med at den lydmæssige side er i orden.

bryllupsfoto

REDIGERING AF VIDEO

Vi kan også tilbyde at klippe videoen digitalt på professionelt redigeringsudstyr og samtidig sætte prikken over i’et i form af kreative, smagsfulde overgange, grafiske præsentationer af gæsterne, stemningsfuld underlægningsmusik og speak – kun fantasien sætter grænserne!

Hvad siger kunderne:

Det har været et meget positivt samarbejde hvor servicen og hjælpsomheden har været i højsæde. Du har virkelig formået at yde en optimal hurtig service når forskellige og til tider problematiske problemstillinger dukkede op. Kvaliteten af dit arbejde er helt i top og du går bestemt ikke på kompromi med kvaliteten. Så alt i alt et samarbejde jeg i høj grad har sat pris på og ikke har svært ved at anbefale. Det skal også siges at det jo er et område som du ikke har beskæftiget dig med før, men alligevel har du meget hurtigt formået at omstille dig til formålet og hensigten med videonen.

Kærlige hilsner Familien Thorgaard
bruden og gommen

I just want to write a little message to thank you for filming our wedding. I was amazed how friendly and calm you were. You really helped me to feel less nervous. We hardly noticed you were there during the ceremony which is very important! Since we got back from honeymoon we were starting to feel a little bit down after all the excitement so it was lovely to get the movie. We sat down to watch it the other night with a glass of wine and it was wonderful to see all our family and friends having a great time – we even noticed some things we missed on the day as everything went in such a blur! Such amazing photography and emotions captured!

Thank you for your wonderful service – we will recommend you to our friends who are getting married too!

All the best,

Marc & Emilie
bryllup

Vi syntes lige, vi ville sige dig tusind tak for den flotte video af vores bryllup i August måned. I håndterede vores bryllup lige efter vores ønske og formåede på en yderst afslappende og professionel måde at forevige vores store dag. Man lagde ikke mærke til, at du var der, hvilket vi opfatter som om at du faldt helt naturligt ind i rammerne. Det er jo ikke noget, man “stiller op” til hverdag, men du klarede det yderst flot. Også lyden er god og sammensætningen af videoen er ganske enkelt genial med en opsummering af hele arrangementet i starten af videoen for så senere at gå ind i detaljerne. Rigtig god indledning. Det var en fantastisk dag for os begge, og det er en stor oplevelse for os at gense dagen på video. Og glæden er lige stor hvergang, så tusind tak for det. 

Du får de allerbedste anbefalinger med på vejen af os. 

Med venlig hilsen

Mille & Lasse Henriksen 
toastmaster bryllup

Vi var meget tilfredse med de optagelser der blev lavet ved vores bryllup. At få en så speciel begivenhed optaget på video er en fornøjelse. Og sidde bagefter og opleve det hele en gang til var alle pengene værd. Og det bedste af det hele var at man slet ikke lagde mærke til at han var der. Så diskret var det i hvert fald. Det var en oplevelse som ikke kan laves om igen, så derfor vil vi helt klart anbefale en professionel som har styr på det, for det er jo ikke en dag som kan gøres om igen.

Med venlig hilsen
Mads og Maiken Asmussen
takkekort bryllup

Vi var 100% tilfredse med det arbejde, du udførte til vores bryllup. Vores familie var lidt nervøse ved tanken om at blive filmet, men bagefter fik vi mange positive kommentarer på den diskrete filmning. Vi var også glade for dig som person – han var meget professionel, men samtidig afslappet og imødekommende.

Da vi fik vores video blev vi igen meget positivt overraskede. Den var så professionelt sat op, og der var blevet gjort et stort nummer ud af den – mere end man kunne forvente! Det var simpelthen indbegrebet af service. Selve kvaliteten af filmningen kunne vi ikke sætte en finger på – det var bare flot. 

Vi kan varmt anbefale dig til alle der gerne vil betale for en super service og en rigtig god kvalitet. Det er godt givet ud, og vi vil glæde os over vores flotte bryllupsvideo mange år ud i fremtiden.

Iben og Søren Friis
gæstebog bryllup

Læs flere artikler her:

Originally posted 2020-02-25 13:32:26.

Scroll Up