Invitationer og bordkort bryllup

EKSKLUSIVE OG PERSONLIGE INVITATIONER OG BORDKORT TIL BRYLLUPPET

Syntes du det virker uoverskueligt at skulle sidde og klippe og klistre de næste 3 måneder, med invitationer, bordkort, menukort og kirkehæfter? Eller er du bare født med 10 tommelfingre eller helt uden kreativ sans og lyst til at sysle med den slags? Fortvivl ikke. Det er langt fra ensbetydende med at du skal nøjes med de kedelige fortrykte invitationer hos den lokale boghandler.

Vi ved det alle samme. Allerede når invitationen ligger i postkassen, får man en idé om hvilken fest man kan forvente. I de seneste år er standarden for invitationer steget betragteligt og invitationerne bliver flottere og mere og mere kreative år for år. Desværre er det langt fra alle der kan finde tid til den slags tidskrævende sysler og der er det rart at vide, at der er hjælpe at hente.

Eksklusivt og uforglemmeligt

Hvis siger I f.eks. til at få leveret det hele lige til døren, efter et design præcis som I ønsker jer. Det kan lade sig gøre hos papirforhandleren som er Danmarks absolut bedste og største leverandør af alt fra I starter med, at sende invitationerne ud til det sidste takkekort er sendt af sted. Hos papirforhandleren får I muligheden for at skabe netop den indbydelse I ønsker – personligt hele vejen.

Sæt den rette stemning til jeres bryllup og få en rød tråd gennem hele forløbet – nemmere bliver det ikke. Hos papirforhandleren har de bl.a. specialiseret sig i invitationer, menukort, takkekort, bordkort, servietter, æsker, bånd og meget andet med jeres eget personlige tryk. Flotte og eksklusive tryk med metalfolie, præg med jeres navne i kort, jeres monogram trykt i guld og sølv og meget mere. Eksklusivt og uforglemmeligt.

FØLG MED HER

Originally posted 2020-06-24 09:33:03.

Scroll Up