Foto filosofiske tanker

Visuel kommunikation er uovertruffen til at formidle komplekse budskaber, dybde og indsigt, på brøkdele af den tid det tager at tolke tekstbaserede budskaber

Faraoer, kejsere, konger, købmænd o.s.v. har i tidens løb sat sig i stolen overfor portrætkunstneren. Denne tradition viderefører Roalf Portræt Kunst – med fornyelse, stor kunstnerisk variation og indsigt.

Et kunstportræt kan eksempelvis være

           – en gave til Dem selv – Dem set med en kunstners øjne

           – et budskab til en organisation om nye mål, nyt image, en anden og ny personlig profilering

           – en gave til den nye bestyrelsesformand eller den jubilerende direktør – og en ny måde at se sig selv eller andre på

Uanset Deres ønsker eller budskab, spænder Portræt Kunst over en unik, innovativ og tidløs form, som kommunikerer stærkt med beskueren. Opgaven håndteres og gennemføres som et egenartet kunstværk.

Portrætkunst kan vise Deres stærke sider, skjulte sider, budskaber, visioner og drømme, m.v. – det kan gøres enkelt og stærkt, eller som et komplekst kunstnerisk udtryk med stor dybde, som kun portrætkunst kan skildre effektfuldt.

Processen

Processen indledes med et telefon-interview og i de fleste tilfælde også et besøg hos Dem. Afhængig af budskab m.v. vælges en lokation til selve optagelsen. Portræt Kunst benytter kun undtagelsesvis atelieroptagelser, og tilstræber i stedet at finde den helt rette lokation, uanset om værket kræver et slot, en strand i stormvejr, toppen af et bjerg, o.s.v.

Der anvendes kun teknologi af bedste klasse – d.v.s. fra klassisk storformatkamera, til den sidste nye avancerede digitale teknologi.

Håndværket er ligeledes af meget høj klasse og spænder vidt – vi er bl.a. kendte for at have udviklet en speciel teknik med håndcolorering og efterfølgende bagning af billedet i ovn, samt lakeringsteknik m.m.

Resultatet kan være et billede, en billedserie, posters, portræt på årsregnskabet eller en gave til den afgående trofaste direktør eller bestyrelsesformand.

portofolio

For kommende modeller, skuespillere m.v. tilbydes udarbejdelse af professionel portofolio, hvor forskellige karakterer/udtryk/looks bearbejdes.

Arbejder du f.eks. målbevidst på at blive model, er en portofolio uundværlig, hvis du skal vise dine forskellige evner over for et bureau.

Karakterer, antal billeder, m.v. leveres efter dit ønske. Det kan f.eks. være 10 vidt forskellige billeder i 20 x 30 cm størrelse, leveret i mappe og på cd.

Billederne kan laves on location eller i atelier.

 traditionel portrætfotografi af høj professionel håndværksmæssig klasse.

  • Billeder i anledningen af bryllup, konfirmation, fest, virksomhedsportrætter, en gave etc. – eller bare fordi du har lyst!
  • Jeg tilbyder pakkeløsninger mht. bryllup og portrætter mv.
  • Og jeg tilbyder helt individuelle løsninger – alt er muligt.

Ring eller skriv gerne for et uforpligtigende tilbud.

brud og gom

konkurrencedygtige priser

Jeg har konkurrencedygtige priser og jeg fotograferer bryllupsbilleder fordi jeg synes det er sjovt. Jeg tager også portrætbilleder, søskende-billeder og gruppefoto, men bryllupsbilleder og bryllupsfotografering er noget helt specielt.

Som bryllupsfotograf går jeg op i at fange de helt rigtige øjeblikke på den store dag. Kunsten er at have øje for lys, skygger, motiv og teknik, samtidig med at fange de gode øjeblikke – hvor gommen er stolt, bruden griner, brudeparret har glimt i øjet, gæsterne er glade osv. osv.

Jeg fotograferer digitalt og I får alle bryllupsbillederne leveret på en Cd-rom. Bryllupsbilleder kan ikke tages om, og derfor er det meget vigtigt at vælge en bryllupsfotograf man har tillid til. Når man skal giftes er der mange udgifter og derfor er det også vigtigt at finde en god bryllupsfotograf til den rigtige pris.

Læs mere:

SENESTE INDLÆG

Originally posted 2020-06-25 10:34:14.

Scroll Up