Kærlighed ved tredje blik

En Lørdag I marts var den bedste dag i mit liv. Den dag blev jeg gift med Jordens dejligste pige.

Jeg har kendt min hustru, det meste af mit liv. Jeg og resten af min familie var på besøg hos min mosters veninde, som er brudens mor. Det eneste jeg kan huske fra det besøg er, at jeg stod og kildede bruden, som lå i sin tremmeseng, imens hun skralgrinede. Det var så vores første møde.

Anden gang vi mødtes var til en fastelavnsfest, hvor jeg var Superman og bruden var sigøjner. Vi har været henholdsvis 5 og 10 år gamle. Jeg kan huske, at jeg blev kattekonge, og det var bruden meget fornærmet over.

Kærlighed ved tredje blik

Kærlighed ved tredje blik

Tredje gang vi mødtes, var til en komsammen hos min moster. bruden var nu 15 år og hun havde sandelig udviklet sig siden sidst. Jeg faldt bagover med et brag – det var kærlighed ved tredje blik.

Desværre skulle jeg til Californien kort tid efter. Men da jeg et år senere vendte tilbage, skruede jeg charmen på for alvor, og samme år begyndte vi at komme sammen. Præcis et år senere blev vi forlovet og på vores 5-års forlovelsesdag blev vi gift i Bagsværd kirke.

Jeg husker tydeligt den dag, vi blev forlovet. Jeg havde købt jordbærchampagne og langstilkede lyserøde roser. Jeg kaldte bruden ind i stuen og bad hende om at sætte sig ned. Derefter faldt jeg ned på knæ og friede. Bruden blev helt forfjamsket og rødmede, men hun fik da fremstammet et ja. Og jeg var lykkelig. Bagefter tog vi på restaurent for at fejre det.

Bryllupsdagen

Bryllupsdagen

Efter denne lille forhistorie, vil jeg nu fortælle om vores bryllupsdag. Jeg havde købt en morgengave til bruden, som jeg syntes, at hun skulle have tidligt om morgenen på selve dagen. Det var en smuk guldring med en brilliant, som hun altid har ønsket sig. Hun blev da også glad for den, mildt sagt. Af hende fik jeg et par flotte manchetknapper.

Derefter tog jeg hjem til min forlover for at gøre mig klar. Så kunne bruden med hjælp fra sin mor i fred og ro blive gjort i stand og få kjolen på derhjemme. Jeg måtte jo heller ikke se hende i skrudet før i kirken.

Da jeg og min forlover var klar til at tage i kirken, regnede jeg med, at vi skulle tage en taxa derhen, men jeg blev klogere. Da vi kom ud på parkeringspladsen, holdt der en kæmpestor limousine og ventede på os. Det var noget af en overraskelse. Limousinen var blevet bestilt af en af vore gæster uden mit vidende. Jeg skal love for, at min forlover og jeg ankom standsmæssigt til kirken, hvor vi gjorte os klar til at modtage de første gæster, og limousinen kørte hjem for at hente bruden og hendes far.

Klokkerne ringer

Da klokken nærmede sig 15, begyndte kirkeklokkerne at ringe, og vi fik sat os ned, ivrigt ventende på bruden. Endelig klokken 15.08 gik dørene op, og vi rejste os. Ind trådte verdens smukkeste brud – min bruden. Jeg har altid syntes, at hun var noget af det smukkeste, men den dag slog hun alle rekorder. Hun var – og er stadig – det smukkeste og dejligste syn, jeg nogensinde havde set.

Hun havde opsat hår med slør, en enkel men smuk lang brudekjole og en bedårende brudebuket. Hun var henrivende smuk. Hun var perfekt.

Da hun kom gående op ad kirkegulvet sammen med sin far, strålede hun som en hel sol. Vi mødtes oppe ved alteret, hvor jeg gav hende et kys på kinden og fortalte hende, hvor smuk hun så ud. Derefter satte vi os ned og vielsen kunne begynde.

Endelig blev hun min!

Efter vi havde sagt ja til hinanden, fik vi ringene på. Det var vores forlovelsesringe, som vi havde fået poleret og indgraveret den nye dato i – eller rettere nye årstal, datoen var jo den samme.

Da vi var blevet viet og sad ved siden af hinanden, tænkte jeg: “Ja! Endelig fik jeg hende”!

Efter ceremonien trådte præsten til side, og en ung mand satte sig ned ved et klaver, som var blevet placeret ved siden af alteret. Jeg havde godt nok undret mig over, at der stod et klaver i kirken, som jo har et stort orgel. Nu fandt jeg ud af hvorfor. Pludselig rejste 4 unge mennesker sig op og begyndte at synge de skønneste gospel-sange. Det var lige så det rislede ned ad ryggen. De havde valgt at synge de to meget smukke sange: “Oh, Happy Day” (som jeg syntes, passede perfekt til lejligheden) og “Amazing Grace”. Det lød utroligt flot. Gospelkoret, som synger backup for Etta Cameron, var bestilt til at synge i kirken som en gave fra nogle af vore gæster, hvilket var genialt, da brudens far er amerikaner.

Da vi kom ud af kirken, blev der ønsket tillykke og taget en masse billeder. Min forlover og hans kæreste havde hyret en fotograf, som fotograferede os inde i kirken.

Læs mere om bryllupsfotografering:

Boltinggaard Gods
Borgerlig vielse
Bramslevgaard
Broholm Slot
Brudebuketter
Brudekjoler

Limousinen

Nu skulle vi ud at køre i limousine sammen. Hele vejen fra kirken og hen til bilen blev vi overdænget med ris og fuglefrø. Inde i bilen stod der iskold champagne og ventede på os som endnu en overraskelse, og vi skålede imens folk råbte hurra og tillykke, og smed flere ris og fuglefrø – helt ind i bilen og ned i champagneglassene. Det var utrolig romantisk at sidde sammen med sin hustru og drikke champagne i en stor limousine. På turen fra Bagsværd kirke til selskabslokalerne i Ballerup, sad vi og vinkede til folk på gaden og i de andre biler.

Efter en dejlig behagelig køretur ankom vi til selskabslokalerne, hvor der ventede kold Lambrusco og friske jordbær, samt en masse feststemte gæster.

Imens vi nød det friske velkomstarrangement, åbnede vi vores gaver. Der var mange store og flotte gaver, som vi blev meget glade for.

Bryllupsfest

Festen

Så var det tid til at gå til bords. Dørene gik op og vi skulle gå ind først. En af gæsterne havde lavet borddekorationerne, som var utrolig flotte. Den gennemgående farve på bordet var fersken, ligesom i brudens brudebuket og min, min forlovers og Kellys fars knaphulsblomster og butterflies.

Da gæsterne havde sat sig ned, rejste jeg mig op og bød alle velkommen, hvorefter jeg fremsagde menuen, som bestod af lakseroulade med kinarejer i hummersauce fulgt af kronhjort med tilbehør. Tilsidst fik vi bananasplit med italiensk is til dessert. Det smagte exceptionelt godt. Alt var perfekt.

Under festen var der en masse taler og utroligt mange sange. Der var en hyggelig stemning, og alle folk var glade. Det var den bedste fest i mit liv.

Efter natmaden, som bestod af hjemmebagt rugbrød med forskellige patéer og oste smukt anrettet på store fade med en masse frisk frugt, forlod brudeparret selskabet. Da vi kom hjem havde en af min svigermors veninder lagt champagne på køl og opsat selvlysende stjerner i vores soveværelsesloft. Meget romantisk.

Her slutter min bryllup historie, men for ham og hans elskede bruden, er det kun begyndelsen til deres forhåbentligt lange og lykkelige liv sammen.

Læs mere her:

Originally posted 2020-06-28 15:49:01.

Scroll Up