Vi skal giftes i Frederiksberg kirke

I sommeren 2012 mødte min kommende mand

I sommeren 2012 mødte min kommende mand – Julius og jeg hinanden gennem vores job. Julius er fra Frederiksberg og jeg er fra Hvidovre.
Jeg havde taget sommeren fri fra studiet, for at arbejde som stewardesse og få en på opleveren. Julius var blevet ansat samme sommer som pilot. Vi fik en weekend sammen i Sverige med flyvninger, og siden har vi været uadskillelige. Nu er vi 29 og 31 år, har fået to børn, jeg er vendt tilbage til studierne og Julius flyver stadig.

Vi skal giftes i Frederiksberg kirke

Den 20/1-2018 skal vi giftes. Vi skal giftes i Frederiksberg kirke, fordi Julius mor som døde af kræft 2 måneder efter jeg mødte Julius, ligger begravet på kirkegården tilhørende kirken. Det er derfor et sted der betyder meget for os, og det er også hos hende min brudebuket skal lægges, når vi er færdige i kirken.

Festen skal vi holde på Madklubben Østerbro

Festen skal vi holde på Madklubben Østerbro, som kun lige har åbnet deres flotte lokaler i det gamle Park ved Østerbro Stadion. Vi er meget afslappede og er mest gået op i mad, vin og bar. Vores ønske er at det bliver en fest med dans på bordene og lækre cocktails sammen med 54 af vores nærmeste.

Min brudekjole bliver syet af kjoleskrædder

Min brudekjole bliver syet af kjoleskrædder Love Lou i en fin 30’erne vintage stil og Julius skal have smoking på fra Tiger of Sweden. Ringene er lavet af HandcraftedCPH og kagen bliver lavet gennem Madklubben, af en konditor der hedder Lærke.

Vi har ingen fotograf til brylluppet

Vi har ingen fotograf til brylluppet fordi vi allerede er langt over budgettet, derfor vil det betyde uendelig meget at vinde en fotograf der kan forevige vores dag. Vi kan godt lide autentiske billeder fx drømmer vi om et billede midt på Frederiksberg Allé i skæret af lygterne på de ventende biler – meget gerne i snevejr (man kan jo håbe). Sådanne billeder er vi ikke i tvivl om at I kan levere og det vil være en ære, at have jer med til vores vinterbryllup!

Originally posted 2020-05-26 09:59:07.

Scroll Up