Valg af lokation

Lokation for bryllupsfotograferingen

Når i skal i gang med at udvælge jer en eller flere lokationer for bryllupsfotograferingen. Er det vigtigt at i gør jer tanker om hvilken type bryllupsfotos i ønsker jer.

Lokation valget er vigtigt for fotografen, da en kreativ bryllupsfotograf ofte bliver endnu mere kreativ hvis lokationen eller lokationerne der vælges byder på mange forskellige muligheder.

Det handler om at lokationen ikke kun har en eller to muligheder. Men så mange som muligt. Altså sørg derfor ikke at vælge eks. en lille park, hvor der kun er en lille hvis bro og en bænk. Det skaber ikke mange kreative muligheder for bryllupsfotografens kreative udfoldelse.

Bryllup: Maja og Anders

Bryllupsbilleder med variation

Variation i bryllupsbilleder opstår altid, når bryllupsfotografen har så mange forskellige muligheder på en lokation som muligt. Det kunne være ved vandet, hvor der evt ligger en skov tæt på. Det kunne være på en havn hvor der er mulighed for at lave mere rå og moderne bryllupsbilleder.

Det kunne også være en anerledes Urban Style (billeder i byen), hvor brudeparret sammen med fotografen bruger byen som kulisse/baggrund for de spændende bryllupsfotos.

Lokationen kan være altafgørende for at i som brudepar får unikke, anerledes og spændende bryllupsbilleder.

Læs mere om fotografering af bryllup her

Originally posted 2020-05-21 18:07:43.

Scroll Up