Skanderborg bryllup

Min kæreste og jeg skal giftes

Min kæreste og jeg skal giftes næste år 30 juni for at være helt præcis. Efter 10 år som kærester, friede han til mig sidste år, noget som jeg på ingen måde havde foreventet. Efter 2 børn og en hverdag, er romantikken sat lidt på pausen, så det var en kæmpe overraskelse. 

Vi skal giftes hjemme i vores have, hvor den lokale præst skal afstå vielsen

Vi skal giftes hjemme i vores have, hvor den lokale præst skal afstå vielsen. Vi bliver omkring 80 personer, så håber på godt vejr:-)

festen skal foregå i telt ved Skanderborg vandrehjem

festen skal foregå i telt ved Skanderborg vandrehjem, det vil vi gerne, sådan alle gæster kan overnatte, og give den gas til festen.

Min kusine og mand skal lave en lækker bryllups menu

Min kusine og mand skal lave en lækker bryllups menu, de har en kro i ved Viborg. Kagen har vi ikke bestilt endnu, da vi håber at finde nogle gode muligheder til bryllupsmessen i Århus (som vi har købt billet til), Vielses ringene skal Dauf og pede fra Århus lave, som vi tideligere har brugt til andre begivenheder. Kjolen er en vintage, men har aldrig set den, så det er meget spændende. Manden har ikke fået endnu, men håber at bryllupsmessen har nogle gode muligheder.

hvorfor jeg gerne vil vinde….. fordi jeg gerne vil forevige vores kærlighedsdag, og gerne vil have nogle minder fra en helt speciel dag.

Originally posted 2020-05-25 21:50:27.

Scroll Up