Læg bryllupsbudget

Bryllupsbudget giver dig et komplet overslag over udgifterne

Når du starter på at lægge et bryllupsbudget, handler det om at ”forudsige” dine forskellige udgifter så præcist, som muligt, og derfor arbejder budgettet dels med en ”forventet” del og en ”realiseret” del, så du kan holde styr på dine udgifter efterhånden, som de opstår. Først er en udgift forvente og når du har købt den pågældende ting, indtaster du den faktiske pris.

På baggrund af disse erfaringer, foreslår Bryllupsbudgettet dels alle de indkøb, du bør overveje og dels de priser, du kan forvente samt en deadline for, hvornår punktet er sat i huskeliste-modulet. Derfor kan du på én gang styre din økonomi OG din tidsplan, så du husker at få alt med.

Husk at give plads til bryllupsfotografen i budgettet, så i sikrer minderne

Du kan naturligvis rette, slette og oprette indkøb lige så tit du vi

Du kan naturligvis rette, slette og oprette indkøb lige så tit du vil. Brug et standard-bryllupsbudget fra starten som inspiration og fravælg de punkter, der ikke er aktuelle for dig. Jo mere du bruger Bryllupsbudget, desto mere ”lærer” det om priserne og desto mere nøjagtigt bliver de forslag, det giver dig!!

Når du har fundet ud af, hvad du vil købe

Når du har fundet ud af, hvad du vil købe, skal du også finde ud af hvor du vil foretage dine indkøb. For at hjælpe dig med at finde de nødvendige forhandlere, kan du åbne hvert enkelt indkøb og let bladre blandt de mange forhandlere, som vi anbefaler til netop dét punkt. Når du har lagt dig fast på en forhandler, kan du gemme denne under punktet, så du har kontaktoplysningerne lige ved hånden.

Efterhånden som dine indkøb sker, kan du gør to ting:

  • Du kan opdatere den realiserede pris, så dit budget holdes ajour og din økonomi ikke skrider.
  • Du kan lære om din samlede købsoplevelse i form af en karakter fra 1-5 (1 er mindst anbefalelsesværdigt, 5 er mest anbefalelsesværdigt). Det vil gøre det lettere for kommende brudepar at undgå dårlige oplevelser og sikre sig de gode oplevelser, der gør dit bryllup til en succes.

Originally posted 2018-01-04 14:47:10.

Scroll Up