Hvordan I vælger forlover og brudepige

En af de første ting I måske skal gøre så snart I er blevet forlovet er at vælge forlover og brudepige

Hvordan I vælger forlover og brudepige. En af de første ting I måske skal gøre så snart I er blevet forlovet er at vælge forlover og brudepige. Før I render ud og spørger hvemsomhelst så tag jer tid til at overveje hvem der virkelig ville blive en god forlover eller brudepige. Det kan være I gerne vil have en person til hvervet der måske i den sidste ende ikke bliver det bedste valg for jer.

Det at vælge det rigtige noget som helst kan være svært til bryllupper og her kan I se hvad andre brudepar har fundet ud af under deres bryllupsforberedelser. I kan også dele hvad I ved og bidrage til et fremragende sted hvor par kan finde alle slags hjælp til bryllupsplanlægningen!

Hvis I stadig har problemer med at planlægge en del af jeres bryllupsfest skulle I virkelig tage og bruge Google til at organisere jer selv og komme igang. Jeres bryllupsdato kommer hurtigere end I tror så nu er det tid til at begynde på planlægningen!

Bryllupstale - sådan skriver du en bryllupstale

Når det drejer sig om at vælge forlover og brudepige

Når det drejer sig om at vælge forlover og brudepige føler både bruden og gommen sig ofte forpligtet til at bede deres “bedste” ven om at påtage sig hvervet. Det kan ofte såre andre venner eller familiemedlemmer eller få dem til at føle at de bliver lukket ude.

Tænk over hvem I gerne vil have som forlover og brudepige og tænk så på at det er en stor forpligtelse at være del af et brudefølge. Det kan medføre en del arbejde og fokus på dig og dine behov og de kan skulle deltage ved en række forskellige lejligheder. Kan den person du overvejer håndtere det?

Se fotos fra min dygtige fotograf kollega her.

Vælg en forlover og brudepige du kan stole på

Vælg en forlover og brudepige du kan stole på. Vælg nogen der kan lave om på deres dag hvis de er nødt til det for at være der, hvor du beder dem være og kan udføre deres opgaver uden problemer. Det kan også være at den person du overvejer at vælge som forlover eller brudepige har en vane med at aflyse i sidste øjeblik eller ikke at dukke op, og så er de måske ikke det rigtige valg, uanset hvor meget du elsker dem.

Sluttelig, hvis du ved at den du overvejer som brudepige eller forlover er økonomisk hårdt bundet op er det måske ikke en god ide at bede dem investere deres tid og penge i jeres bryllup i sådan en rolle. Find de bedste ord til at forklare det for dem og lad dem vide hvad I virkeligt føler.

Læs spændende artikler om bryllupsfotografering her.

Jeres første valg af forlover eller brudepige vil måske helst ikke have ansvar for sådan et stort hverv

Jeres første valg af forlover eller brudepige vil måske helst ikke have ansvar for sådan et stort hverv så hav en eller to personer i baghånden. Hvis de afviser hvervet mener de ikke noget personligt med det. Det er deres personlige valg!

Husk at det er jeres bryllup og ligegyldigt hvor meget pres I får fra andre for at vælge en bestemt forlover eller brudepige er valget jeres. I skal vælge den I helst vil have som forlover eller brudepige.

Hvis I ikke ved hvem I skal vælge, så vælg den første person I kommer I tanker om og som betyder noget særligt for jer, pålidelig, ansvarlig og some enten har råd til at påtage sig rollen som forlover eller brudepige eller er kreativ nok til at kunne jonglere med eventuelle økonomiske udlæg i forbindelse med hvervet.

Husk på at der ikke er noget galt med at bede familie eller venner om at være forlover eller brudepige. Valget er jeres og kun jeres!

Læs mere om bryllupsplanlæging på bryllupsunivers.

Originally posted 2020-05-28 11:20:55.

Scroll Up