fotografere mennesker

Dét der interesserer mig mest er at fotografere mennesker. Bryllupsbilleder er mit speciale og jeg sætter en stor ære i at lave æstetiske, unikke, kunsteriske, personlige bryllupsbilleder. 

Jeg har fotograferet en stor del af mit liv, og har lavet rigtig mange bryllupsbilleder. Er blevet oplært af modefotograf og har taget en række kurser i foto og billedbehandling i Danmark og USA. Mest af alt har jeg imidlertid lært fotografens kunst ved at lave bryllupsbilleder, brudeportrætter, reportagefotografering ved bryllupper og bryllupsfotografering on location.

bryllupsfoto

DISSE ER KUN EKSEMPLER

Bryllupsfotos (portrætter)

I får minimum 75 forskellige bryllupsfotos, så der er noget at vælge imellem. Nogle klassiske, andre unikke, kunsteriske og sjove eller uformelle. Vi har stor erfaring i at lave bryllupsfotos. Vi spotter hurtigt de gode lokations for bryllupsbilleder og har masser af ideer til motiver, hvad enten I foretrækker at billederne skal være klassiske, naturlige, sjove, ’skæve’, uformelle eller lidt af hvert. Brudebuket og ringe fotograferes også.

Jeres bryllupsfotos kan laves på 20 min, men vi foretrækker hvis I afsætter 45-60 min. Jo mere tid, jo flere forskellige bryllupsfotos… Det er naturligvis helt jeres beslutning, hvor meget tid vi bruger – det er Jeres dag!

bryllupsfoto

Bryllupsfotos + situationsbilleder af jer og gæsterne

Vi er med ved kirken, eller hvor vielsen foregår, og fotograferer situationsbilleder i reportagestil af Jer og Jeres gæster. Vi vil typisk tage billeder inden brylluppet, når I går op og ned af kirkegulvet, selve vielsen hvis præsten tillader det og I ønsker det, lykønskninger, ris-kastning samt evt. reception. Foruden situationsbilleder, er de officielle bryllupsfotos med portrætter også inkluderet i ”mellempakken”. Hvis I ønsker bryllupsfotograf til at tage et gruppebillede af alle gæsterne og hvis I gerne vil have familiebilleder, tager vi også det. Alt i alt får I minimum 250 bryllupsfotos fra dagen.

bryllupsfoto-33

FRA KIRKE TIL BRUDEVALS

Vi møder op før vielsen og er med som fotograf til omkring midnat. I får dækket dagen med reportagefotos og får masser af bryllupsfotos med stemning, minder og situationer, så det bliver nemmere at huske Jeres store dag. 

I får fotograferet det der beskrives i ’Den lille pakke’ og i ’Mellempakken’. Ved heldagsfotografering, når vi er med ”fra kirke til brudevals”, fotograferes også borddækning, alle gæster, mad, taler, indslag, gavebord, folk der hygger sig, brudevals, bryllupskage osv. Osv.

Vi har stor rutine i at fange ”de gode øjeblikke” – og være de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter. Vi forsøger altid at være diskrete og naturlige, så I ikke føler det bliver for meget paparazzi. 

Det er en meget vigtig del af at lave ’raportage’ fotografering at man er i stand til at være en flue på væggen… dels for at bryllupsbillederne bliver så gode og naturlige som muligt og dels for at det ikke bliver anstrengende for dem der fotograferes. 

Der anvendes udstyr der kan fotografere under svære lysforhold og kan zoome langt, så folk ikke nødvendigvis lægger mærke til at de bliver fotograferet

Alt i alt skal I forvente min. 600 gode billeder. Vi tager typisk flere end det, og I får det hele.

Se mere her:

Originally posted 2020-01-25 02:01:59.

Scroll Up