Fotografen sikrer minderne så i kan gense dagen igen

Fotografen sikrer minderne så i kan gense dagen igen

Det eneste der kommer tæt på jeres egentlige bryllupsdag er at kunne genopleve hvert øjeblik med fotografier og video der blev taget ved hele lejligheden. Afhængigt af jeres budget kan det nu være tid til at bestille fotograf og videograf. Før I gør det, er der nogle ting du og din forlovede skal overveje.

Vi skal vies i sct. Peders kirke i Randers

Se her hvad andre har at sige om hvad de gjorde da de bookede fotograf

Se her hvad andre har at sige om hvad de gjorde da de bookede fotograf og videograf. I kan se hvem der havde gode priser og var professionel og hvem der ikke er helt god nok. I kan måske også få nogle tips om hvordan man sparer penge. Glem ikke at bidrage med jeres egne erfaringer så andre kan se dem også!

Hvis I ikke er sikre på hvad jeres budget til fotograf og videograf er, så brug nettet til at hjælpe jer med at finde ud af hvad I har råd til op til jeres bryllup. Det kan hjælpe med at gøre hele oplevelsen til et vellykket, fornøjeligt minde!

Når I er klar til at bestille fotograf

Når I er klar til at bestille fotograf og videograf så sørg for at I ved hvor meget I har at bruge. Den gennemsnitlige fotograf og videograf kommer til at koste omkring 20% af jeres bryllupsbudget. Er det for meget for jer? Overvej at nøjes med en af de to i stedet for begge.

Husk at researche enhver I overvejer som fotograf

Husk at researche enhver I overvejer som fotograf eller videograf grundigt. Det er ligegyldigt om jeres bedste ven anbefalede dem. Smag for fotografering er en individuel ting og I skal se om deres arbejde er det I vil have. Jeres videograf skal ligeledes give jer nogle eksempler på sit arbejde. I vil ikke ønske at få jeres video skudt i mærkelige vinkler fordi jeres videograf synes det er ”kunstnerisk”!

Spørg jeres fotograf hvor længe de har haft deres forretning

Spørg jeres fotograf hvor længe de har haft deres forretning. Hvis de er veletableret burde der ikke være problemer. Hvis de er nye kan det være I bør overveje at gå et andet sted hen. De fleste nye firmaer går nedenom og hjem i løbet af deres første fem år og afhængigt af hvem I hyrer kan I risikere, at de går nedenom og hjem imellem det tidspunkt hvor I hyrer dem og brylluppet.

Når tiden kommer til at diskutere de forretningsmæssige sider af sagen…

Når tiden kommer til at diskutere de forretningsmæssige sider af sagen, så spørg om de tilbyder bryllupspakker og hvad er inkluderet. En rigtigt god fotograf giver både papirkopier og en DVD med billeder fra brylluppet og videografen leverer en komplet, redigeret film af jeres bryllupsdag.

Tænk på at alle er menneskelige og jeres fotograf eller videgraf kan blive syg eller forhindret på en eller anden måde på jeres bryllupsdag. Har han eller hun en Plan B og i så fald hvad er den?

Endelig, hvis I beslutter jer for at hyre en bestemt fotograf eller videograf så få alt I har diskuteret på tryk. Det sidste I ønsker er at have problemer på dagen eller endda kort efter brylluppet!

Se andre flotte bryllupsfotos ved dygtig bryllupsfotograf her.

Hvis I vil hyre både en fotograf og en videograf

Hvis I vil hyre både en fotograf og en videograf så se om der er nogen der arbejder sammen så I kan få en samlet aftale. Det kan være overraskende hvor mange penge man kan spare med to personer der har deres egen forretningsmæssige tilknytning til hinanden.

Ikke alle kan hyre en professionel fotograf

Ikke alle kan hyre en professionel fotograf og videograf. Det er en meget dyr investering for ethvert bryllup. Overvej at hyre et familiemedlem der har en god fornemmelse for det til at tage billeder under jeres bryllup for et lille salær. Det kan være en god ide at gøre det fordi en der kender jer og jeres gæstger vil have en god ide om hvilke skud der virker særligt godt og hvad de skal se efter som særlige fotograferingsmuligheder. I kan også hyre en fra familien eller vennekredsen til at skyde video.

En anden mulighed er at lægge engangskameraer på hvert bord og annoncere at I gerne vil have at gæsterne tager billeder under hele receptionen. Mange af disse billeder er uvurderlige!

Se billeder ved kreativ fotograf her.

Originally posted 2018-01-05 11:51:54.

Scroll Up