Bryllupsfotografens filosofi

BRYLLUPSFOTOGRAFERING FILOSOFI

Dit bryllup skal være en af ​​de vigtigste begivenheder i dit liv. Derfor bør bryllupsfotografens tilgang til jeres bryllupsfotografering være unik og holde denne kendsgerning i sit fokus.

En erfaren bryllupsfotograf har ofte gennemlevet over hundredevis af bryllupper og med en professionel erfaring som fotograf i dagligdagens udfordringer ved den erfarne fotograf også godt hvor vigtigt et bryllup er. Filosofien bag bryllupsfotografering ligger oftest den at bag enhver person ligger der en unik historie og venter på at blive fortalt, og det er bryllupsfotografens opgave at fange de store øjeblikke med hjertet af brudeparrets historie.

Efter at have arbejdet med snesevis af brude og brudgomme ved den erfarne bryllupsfotograf, hvilke forskellige behov forlovede par har, vi har derfor udviklet en hovedpine-fri, fire-punkts tilgang til bryllupsfotografering, som er ganske utraditionel i dagens marked.

De fire elementer i min filosofi er: oprigtige, historiefortællende billeder; heldags dækning komplette brugerrettigheder til bryllupsbilleder, og en let gennemskuelig prisfastsættelse.

bryllupsfotografens filosofi

BRYLLUPSFOTOGRAFERINGENS ABC

Som professionel bryllupsfotograf, bør fotografen lave sin egen billed stil, i en kombination af ærlige øjeblikke og traditionelle opstillede portrætter. Det betyder, at fotografen dækker alt fra de traditionelle gruppe billeder af brudeparret, bryllupsfesten, familien, vennerne og andre gæster.

Tilbagemeldinger fra brudepar, jeg har arbejdet med tyder på, at mange af de foretrukne bryllups minder opstår, når man egentlig ikke er klar over kameraet er der. Feks en brud der stirrer på et arvestykke i hendes ring på hendes finger i et kort øjeblik for sig selv, billeder før ceremonien,close-ups af faren, som han forsøger at holde en stiv overlæbe på, ned ad kirkegulvet, og et familiemedlem flygtigt mindes sit eget bryllup under brudeparrets brudevals.

bryllupsfotografering

HELDAGSFOTOGRAFERING AF BRYLLUP

Heldagsfotografering er uden tvivl den komplette og ultimative bryllupsfotograferingsløsning. Her må man ikke spare. At have en erfaren bryllupsfotograf med under hele ens bryllup giver de største og vigtigste minder nogensinde. Der kommer billeder af alle familemedlemmer, alle gæster og venner og alle de fantastiske øjeblikke hvor brudeparret er omgivet af den totale opmærksomhed og kærlighed.

Heldagsfotografering er blevet et kæmpe hit i USA og heldigvis også efterhånden i Danmark. Der opstår altid så mange skønne øjeblikke på en bryllupsdag, som kun en erfaren og dygtig fotograf forstår at opfange. Så gør jeg selv en tjeneste og forevig jeres bryllupsdag. Den kommer aldrig igen.

bryllup foto

BRUGER RETTIGHEDERNE TIL JERES BRYLLUPSBILLEDER

Det er vigtigt inden du booker din bryllupsfotograf, at du sikrer dig info omkring hvordan brugerrettigheden er til dine bryllupsbilleder. Nogle fotografer udleverer alle filer i højt opløslige filer som du har den fulde brugsret til på nettet. Andre fotografer vil ikke udlevere deres digitale filer, og i kan derfor risikere at i kommer til at betale mange penge for at erhverve jer bryllupsbillederne.

Derfor skal i gøre op med jer selv hvordan i ønsker jeres bryllupsfotos skal leveres og i hvilken form. Sørg også for at der er lavet en eller anden form for skriftlig aftale mellem jer som brudepar og fotografen, som sikrer jer visse rettigheder. Blandt andet hvis bryllupsfotografen er syg, eller billederne bortkommer, eller jeres fotograf ikke vil udlevere filer alligevel etc.

bryllupsfoto-6

GENNEMSKUELIGE PRISER

Da bryllupspakker ofte dækker brudepar godt ind og ofte er fastsat i 3 kategorier, så kan man frit vælge den bryllupspakke der passer til brudeparrets bryllup. De 3 bryllupspakker er oftest fordelt således:

  • Bryllupspakke 1: Dækker ofte selve vielsen og de efterfølgende bryllupsbilleder på en given af brudeparret valgt lokation.
  • Bryllupspakke 2: Dækker samme som bryllupspakke 1, her er dog tilføjet at fotografen også tager med og laver billeder ved receptionen og selve feststedet. Som regel indtil brudeparret går til bords.
  • Bryllupspakke 3: Dækker både pakke 1 og 2, og er den man kalder heldagsfotograferingen. Bryllupsfotografen følger brudeparret fra vielsen til brudevalsen.
  • Læs mere om priser for bryllupspakker

Originally posted 2020-05-21 05:47:29.

Scroll Up