Bryllupsfotograf til jeres bryllup

Vi foreviger de smukke, enestående øjeblikke

Pakker & Priser

Jeg har samlet nogle pakker og priser, så i kan få et overblik over hvad det koster at hyre mig som bryllupsfotograf til jeres bryllup. Alle bryllupper er dog forskellige, så hvad der præcist passer til jeres behov, matcher måske ikke lige en af pakkerne. Skriv derfor til mig, og fortæl mig om netop jeres bryllup – så finder vi noget der passer perfekt til jer.

flot bryllupsbillede

Minder som er værd at vise frem.

Mange bryllupsfotografer vælger at levere samtlige lykkedes og mislykkedes billeder. Der er dog ikke meget ved 600+ billeder, hvor kun halvdelen er værd at se på. Derfor udvælger, redigerer og leverer jeg kun de bedste billeder – ligesom kokken skræller kartoflerne, før de koges og serveres. Tilbage er kun det bedste jeg som bryllupsfotograf kan tilbyde; smukke minder, fra en fantastisk dag.

sort hvid foto bryllup

Når kun det bedste er godt nok.

Jeg har kun ét mål som bryllupsfotograf og det er at skabe de smukkeste, mest ægte og værdifulde minder fra mine brudepars store dag. Det er en opgave som jeg sætter en enorm ære og disciplin i at få lov at udføre, og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde.

bryllupsfotograf fyn

En investering i tryghed.

Sikkerheden er i højsædet når minderne fra jeres store dag skal fanges på film. I kan sove trygt, velvidende at der er styr på alt lige fra reserveudstyr, til back-ups der er krypteret og fordelt på hele 3 kontinenter. Der er altså taget enhver foranstalning en bryllupsfotograf kan tage, når det kommer til at sikre jer de perfekte billeder fra jeres store dag.

bruden og gommen

De Store Beslutninger

ET PAR ORD, OM DET AT VÆLGE FOTOGRAF.

Hvad end i søger en bryllupsfotograf til at forevige jeres store dag, en fotograf som kan skabe de smukkeste billeder af jer som par, eller noget helt tredje, er det absolut vigtigste at holde sig for øje, om fotografens visuelle udtryk matcher jeres ønsker. Mange par shopper fejlagtigt efter priser, når bryllupsfotografen skal vælges – men er det vigtigste ikke at få foreviget sit bryllup på en smuk og mindeværdig måde? Selv om alle fotografer kan tage billeder af det samme, vil resultatet altid variere alt efter den indiviudelle fotografs vision.

bryllupsbilleder udenfor

Find fotografen

Derfor handler det for jer om at finde en fotograf, hvis billeder i ville ønske var af jer, og ikke dem i ser på billederne. Forhåbentlig har i det sådan med mine billeder, og hvis i har, skal i ikke tøve et sekund med at kontakte mig. Det er selvfølgelig nemt at sige at det ikke skal komme an på prisen, men det behøver det heller ikke. Hvis mine priser ikke helt passer ind i jeres budget, så skriv til mig alligevel, og så finder vi nok ud af noget der passer i jeres budget. I sidste ende er det nemlig bedre at ende op med få billeder, man virkelig elsker, end mange billeder, som er “lige ved og næsten”?

brudepar vestjylland

EVIGE MINDER

At forevige sin kærlighed til hindanden er en stor ting. Lad minderne vare evigt, med de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres helt specielle og vidunderlige dag.

fotokunst bryllup

DE SMÅ DETALJER

Forevig alle de vidunderlige små detaljer der gør dagen helt speciel. Som jeres bryllupsfotograf dækker jeg både stort og småt – så alle de gode minder bevares.

flot brudepar

MERE END BILLEDER

Som jeres bryllupsfotograf skaber jeg mere end billeder; jeg skaber smukke minder fra jeres store dag – minder som er værd at vise frem og gense, gang på gang.

bryllupper i Danmark

Jeg kommer som bryllupsfotograf og foreviger jeres store dag

  • Jeg kommer som bryllupsfotograf og foreviger jeres store dag – yderligere kan i vælge en ekstra bryllupsfotograf for endnu flere vinkler og billeder fra dagen. Jeg medbringer også en assistent eller assisterende fotograf.
  • Der tages billeder når i ankommer til kirken, under vielsen samt når det hele er overstået og i forlader kirken.
  • Bryllupsportrætterne tages på en lokation efter aftale; dette kunne f.eks. være et naturskønt område, eller en anden spændende lokation hvor vi tager ud på dagen og tager nogle smukke billeder af jer som par. Sæt gerne 1½-2 timer af til dette.
  • Jeg tager med til receptionen og foreviger alle de skønne detaljer og den dejlige stemning.
  • Når festen er slut, kagen er skåret og gæsterne gået hjem, er mit arbejde først lige begyndt. Jeg udvælger og redigerer alle de smukke billeder og når alt er perfekt, leveres de til jer.
  • Når jeg er færdig med at trylle med jeres bryllupsbilleder og de endelig er klar til fremvisning, modtager i et link til jeres billeder hvor i nemt og bekvemt kan download disse til jeres computer. Inkluderet i downloaden er samtlige redigerede billeder i; fuld opløsning til PC brug, fuld opløsning egnet til print, og reduceret opløsning som er perfekt til at uploade til f.eks. Facebook eller andre steder på nettet.
  • Den personlige hjemmeside indeholder alle de smukke billeder fra jeres bryllup, samt mulighed for en sektion med lykønskninger fra jeres gæster. Jeg viser jer mulighederne for jeres helt egen hjemmeside når i hyrer mig som bryllupsfotograf.
  • Jeg laver jer en smuk fotobog i den bedste kvalitet som jeg sender til jer. Perfekt at vise frem, eller selv bladre igennem når minderne fra en fantastisk dag skal genoplives.
  • Her får i dækket hele jeres bryllupsdag. Jeg er med helt fra morgenen når i gør jer klar, til sent om aftenen når kagen skæres for. Hele dagen sørger jeg for at forevige jeres store dag med de smukkeste billeder.

Læs mere:

Originally posted 2020-05-30 05:04:26.

Scroll Up