Bryllupsfotograf pris

Bryllupsfotograf pris

Bryllupsfotograf pris – kan man sætte priser på et af livets største minder? Er det her man bør satse på budgettet? Eller bør man selv bage bryllupskagen? Finde en lidt billigere brudekjole? Købe et par lidt mere almindelige vielsesringe end de specialdesignede osv. Vi er selvfølgelig skadede af vores erhverv, og vi ved bare hvor glade brudepar bliver når de modtager deres bryllupsbilleder efter festen er ovre.

Se vores priser og pakker her.

Kvalitet koster penge

Kvalitet koster, som bekendt penge, og man får ofte hvad man betaler for. Vi synes vores priser er fair, når man indtænker at vi udover selve bryllupsfotograferingen på dagen (på en lørdag), transporten til og fra brylluppet, backup udstyr medbringes, benzin på bilen, batterier, bropenge, planlægningen inden brylluppet, find lokation og den efterfølgende billedbehandling af de mange bryllupsbilleder fra dagen.

Prisen for en bryllupsfotograf varierer

Prisen for en bryllupsfotograf varierer, men vi har flere forskellige pakker, så mon ikke, der er en der passer til jeres ønsker også? Vi indrømmer dog blankt, at vi ikke er de billigste bryllupsfotografer, men til gengæld får i en med masser erfaring, sikrer jer en god kvalitet og mega gode stemningsfyldte billeder.

Landsdækkende fotograf til bryllup

Som landsdækkende fotograf til bryllup, har vi efterhånden været i mange hyggelige byer. Herunder : Aarhus, Aalborg, Vejle, Kolding, Silkeborg, Randers, Haderslev, København, Roskilde, Herning, Viborg, Esbjerg, Ikast, Skive, Ringkøbing, Odense, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Ribe, Svendborg, Nyborg, Brande, Ebeltoft, Grenå, Hobro, Holstebro, Fredericia og mange andre mindre og hyggelige byer i Danmark.

Læs mere om os, som landsdækkende bryllupsfotografer her.

Originally posted 2020-05-25 09:26:36.

Scroll Up