BRYLLUPSFOTO A-Z

Kontakt bryllupsfotografen

Efter i har kontaktet bryllupsfotografen, aftales der, hvad brudeparret har af ønsker og behov for fotografering – tænker i fx bryllupsbilleder fra hele dagen, selve vielsen, kun bryllupsportrætterne eller andet. Herefter laves, der booking, så er lidt papir på aftalen. Inden brylluppet ringer fotografen til jer og vi aftaler de sidste detaljer.
bryllup foto

På selve bryllupsdagen

Hvis i ønsker fotografering af hele dagen, arbejder vi altid, som “fluen på væggen” under vielse og selve bryllupsfesten så anonymt som overhovedet muligt, så alle kan få lov at fejre den store dag i fred. Når det bliver tid til portrætbillederne, tager brudepar og bryllupsfotograf til den udvalgte lokation. Her bør der ikke være andre til stede end brudeparret, og en gæst til at hjælpe med kjole, hår o.lign og selvfølgelig fotografen.

bryllup-traditioner

Efter brylluppet

Når et bryllup er længe overstået, kigges alle bryllupsbillederne igennem, der sorteres og billedredigeres. Dette er en længere proces, som tager tid. Brudeparret bør derfor forvente, at ventetiden er 2-3 uger efter brylluppet. Vi satser altid på kvalitet frem for kvantitet. Herefter lægges billederne op i et galleri på en adresse, som kun brudeparret kender. Her kan de se billederne og evt. foreslå simple rettelser i enkelte billeder. Herefter modtager i så det færdige resultat med posten, og alle er forhåbentligt tilfredse 🙂

tilbage til fotografen

Originally posted 2020-05-20 05:13:11.

Scroll Up