Om bryllup

Et bryllup er ceremonien ved indgåelse af ægteskab. Hovedpersonerne er bruden og brudgommen, og selve indgåelsen af ægteskabet kaldes en vielse. Alt efter trosretning er ceremonierne forskellige og et bryllup uden religiøst indhold er en borgerlig vielse på et rådhus af en borgmester eller embedsmand eller til søs af en skibskaptajn.

bryllup

Nogle uger før brylluppet

Nogle uger før brylluppet kan vennerne til bruden og gommen arrangere en polterabend for hver af dem., “Efter den ceremonielle vielse afholdes traditionelt en festlighed for familie og venner: en reception for dem, der overværede vielsen samt en middag for en mere udvalgt skare. Der er mange traditioner til bryllupsfesten. Der er en helt fastlagt rækkefølge for taler tidligere brudens far typisk gommens bror eller bedste ven brudgommens far og evt. bruden. Derefter kan andre få lov. Rækkefølgen af indslagene styres af en toastmaster. Der serveres som regel en bryllupskage. Brudeparret skal skære kagen for sammen og give hinanden et stykke og alle gæsterne skal smage kagen.

Under bryllupsfesten

Under festlighederne er der tradition for at brudeparret inden klokken slår 24 danser en brudevals
hvor gæsterne slår ring om dem og langsomt giver mindre plads til brudeparrets dans. Efter dansen får brudgommen ofte spidsen af sine sokker klippet af de mandlige gæster.

Brudekjoler

Find din drømmebrudekjole. Skal du giftes, og drømmer du om at vælge din brudekjole blandt landets flotteste udvalg af eksklusive brudekjolerBrudekjolerbrudekjoler, gallakjoler, tøjforretninger, systuer, skræddere, dametøjsforretninger, festkjoler, kjoler. 

Læs mere om brudekjoler her.

DIY – do it yourself bryllup

DIY behøver ikke at betyde andet end gør-det-selv, fordi selve den handling man selv udfører, som selv at bygge et hus eller andre genstande. DIY – Cupcakeflag, Unikke DIY projekter til jeres bryllup. Gør det selv! Er du til DIY-projekter er her masser af inspiration til bryllupsinvitationer.

Festkjoler

Lad festen begynde! Gør entre med en af vores hotte festkjoler. Vær sexet på dansegulvet i en lille sort kjole eller vær cool i baren i glitrende pailletter.

Vielsesringe

Hvorfor bruger man vielsesringe? At bruge vielsesringe er en gammel tradition, der opstod helt tilbage i 800-tallet. Dengang var det nu ikke af romantiske årsager, at man brugte vielsesringe; ringene var snarere en del af brudepagten og blev brugt som et symbol på, at der nu var indgået en aftale. Senere blev vielsesringene og forlovelsesringene noget, man mere brugte som symboler på kærlighed. Og det er heldigvis sådan, det er i dag.

Se mere om vielsesringe her.

Festsange

Mangler du en sang til bryllup så find bryllupssange lige til at printe ud her! Der er tre forskellige sangetil bryllup og links til mange flere. Et bryllup er en stor begivenhed og alle gæster bør gøre sig nogle overvejelser for at bidrage med et festligt indslag til bryllupppet.

Bryllupsinvitationer (Invitationer)

Bryllupsinvitationer kan være forskellige alt efter brudeparrets stil og smag. Her får du nogle gode råd til du skal lave invitationerne til den store dag. ryllupsinvitationer tilpasset af dig med dine ord og fotos er en speciel måde at markere begivenheden på. Send din familie og venner tilpassede kort. Bryllupsinvitationer – sæt egne smukke ord og billeder på jeres invitationer til bryllup

Bryllupskage

En bryllupskage er en speciel variation af en lagkage, der serveres ved bryllupper. Det er en del af traditionen, at brudeparret skærer for, og selv tager de første stykker af kagen. Bryllupskager med stil og personlighed. Til det perfekte bryllup hører der naturligvis en smuk og præsentabel bryllupskage. Flotte og unikke designede bryllupskager. Håndlavet dekorationer. Bestil jers rustikke, moderne eller særlig bryllupskager.

Fotograf

Fotograf, er en person, der tager fotografier med et kamera. En professionel fotograf har gjort fotografering til sin levevej. Denne er blandt andet fotograf til bryllupper. De fleste er fotografer i hele Landet. Herunder Sjælland, Jylland og Fyn. Leder du efter en fotograf bryllup? Bryllupsbillederne er et smukt minde og derfor skal man finde den helt rigtige bryllupsfotograf.

Sko til bryllup

Tøj til brudesvende på Zalando.dk. Accessories til brudgommen på Zalando.dk Accessories ›. Sko til brudgommen på Zalando.dk Sko til gommen, Det betyder, at bryllupsskoene skal udvælges – både sko til gommen. Smukke brudesko i alle former og farver. Stort udvalg af meget elegante og klassiske brudesko. Find de helt rigtige sko til dit bryllup.

Kyskager bryllup

Vil du have hotte kys på bryllupsdagen? Lakrids er HOT. Lakrids kyskager: Bryllupsdagen, Lækker Nem, Nem Opskrifter, Lakrids Kyskag, De Hedest. 

 • kyskager det søde liv
 • islandsk slik online
 • kyskager med kakao
 • kyskager med chokolade
 • kyskager som spøgelser
 • kyskager med lakrids
 • nemme kyskager
 • kyskager med flormelis

Ikea rammer

Rammer er for billeder, hvad vaser er for blomster. Giv dine plakater og billeder de bedste betingelser med flotte rammer fra IKEA. Dekorer dit hjem med plakater, vægkunst og billedrammer fra IKEA.

Brudekjole (brudekjoler)

Brudekjoler er ikke et nyt bryllupsfænomen og går langt tilbage i historien. Brudekjolens historie, “Brudekjoler er ikke et nyt bryllupsfænomen og går langt tilbage i historien. Kjolen har skiftet farve
snit og udseende alt efter nationalitet samfundsklasse religion tidsalder og ikke mindst brudens smag. Til bryllupper i Danmark er det i dag dog mest almindeligt at brudekjolen er hvid. Denne bryllupstendens har varet omkring 100 år. Derimod er der ingen regler for kjolens stil. I dag er alt tilladt. Brudekjolen skulle i Middelalderen gerne være rød da en overtro gik på 1353-1412 der sprængte rammerne og dannede ny mode blandt de royale og adelige brude ved at bære en gylden kjole. Den originale kjole findes stadig i Sverige på Uppsala Domkirkemuseum men en rekonstruktion kan ses på Domkirkemuseet i Roskilde. Læs mere her.

Fotobøger bryllup

Det er dejligt at kunne mindes gode oplevelser som eksempelvis bryllupper, ferier og børnenes første år. Hvad gør man, for ikke at tvangsindlægge familie og venner til verdens længste ‘ lysbilledshow’? Lav en fotobog med highlights fra brylluppet. Er I blevet gift, og har I taget mange billeder på jeres specielle dag? Her kan du se eksempler på hvordan andre har lavet fotobøger fra deres bryllup.

Læs mere “om” fotograferne her.

Borgerservice vielse

Ansøg om vielse – ægteskabserklæring. Hvis du vil giftes, skal både du og din partner udfylde en ægteskabserklæring. I kan blive viet borgerligt på rådhuset eller ved en kirkelig vielse. Hvis I ønsker en borgerlig vielse, kan I her læse mere om, hvad I skal gøre.

Brudebuket

På udkig efter en smuk brudebuket? Brudebuketter er en stor disciplin indenfor blomsterdekoratørfaget. Brudebuketten er brudens vigtigste accessory. Hvordan ser den perfekte og smukke brudebuket ud? Det afhænger jo helt og aldeles af den enkelte. En brudebuket kan være overdådig eller enkel, romantisk eller klassisk, rund eller dråbeformet. Kun fantasien sætter grænser. 

Toastmaster

Brudeparret er kransekagefiguren til bryllupsfesten, men kagestativet under det hele er toastmasteren. Rollen som toastmaster en sjov opgave for den rette person. Der ligger dog et stort ansvar på den udvalgtes skuldre. Hvad bruger i som brud og brudgom en toastmaster til? En toastmaster er som regel en rigtig god ven eller veninde som hjælper jer igennem jeres dag.

Læs mere om toastmasterens opgaver her.

Bordpynt bryllup

Bordpynten er meget vigtig til brylluppet. Gør jeres bryllup og bryllupsfest til en succes med fint bordpynt, dekoration, bilpynt, risposer og sjove kysseklokker. Bordpynt Bryllup, bryllupspynt, festpynt til bryllup. Du vil sikkert finde ud af, at selv små ting til brylluppet lige pludselig vil have stor betydning. Borddekorationer til bryllup optager mere tid end man regner med.

Panayotis

Panayotis har leveret eksklusive brudekjoler til den store dag siden 1968. Vi står klar til at hjælpe med at finde den perfekte eksklusive brudekjole.

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Halvdelen af fotografernes kalender bliver booket i januar. Det kan hænge sammen med at mange vælger at starte det nye år op ved at gå i gang med at planlægge brylluppet. Det er aldrig nemt at finde den perfekte bryllupsfotograf. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og meget tidskrævende at finde den bryllupsfotograf der passer jer. Pris på bryllupsfotograf. I har nok tænkt, hvad koster en bryllupsfotograf, da i lavede budget til jeres bryllup. Priser på bryllupsfotografer kan svinge meget. Typisk vil en ordentlig bryllupsfotograf, der betaler sin skat ligge på fra 6.000 kr. og helt op til 20.000 kr.

Læs mere om priser og pakker for bryllupsfotos her.

Spaophold

Wellness og spa-ophold drejer sig om forkælelse. Mange har en travl hverdag og kan her komme væk fra stress og jag. Spaophold i eksklusive og afslappende rammer både i Danmark og Sverige. Se vores mange typer Spaophold og konkurrencedygtige priser.

Bonderoser bryllup

Er du vild med bonderoser og vintagestilen? Bonderosesæsonen er på sit højeste, og vi giver dig derfor en fin og enkelt bordpynts-DIY. Dekoration i oasis med flotte blomster. Se hvordan du gør det smukt, selv, og find inspiration til dit eget bryllup.

Du glemmer det aldrig

En rigtig god mulighed for at give gaven du aldrig glemmer, kunne være oplevelsesgaver, for disse gaver er som ordet siger, oplevelser. 

Brudevalsen (Brudevals)

Brudevalsen er en dans, der i Danmark ofte danses i forbindelse med et bryllup. I Danmark er der tradition for at man danser til brudevalsen inden klokken slår 24. Danmark er det eneste land i verden der har en specifik melodi som der skal danses til et bryllup.Brudevalsen blev skrevet af komponisten Niels W. Gade til balletten Et Folkesagn som havde uropførelse i 1854.

Lilly brudekjoler

Lilly er en dansk brudekjoleproducent med butikker og forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig og Schweiz. Lilly Brændgaard er kvinden, der står bag den familieejede brudekjolevirksomhed, som hun etablerede tilbage i 1946. 

Bryllupssange

Skal du til bryllup og mangler en eller flere bryllupssange? Et bryllup er en stor begivenhed og alle gæster bør gøre sig nogle overvejelser for at bidrage med et festligt indslag til bryllupppet. Bryllupssange er en af de mest traditionelle former for underholdning til et bryllup. 

Bryllupsgave

Er du blandt de heldige som har fået en bryllupsinvitation? Så hjælper vi dig gerne med inspiration til den perfekte bryllupsgave. Til sådanne kærlige fester hører sig selvfølgelig skønne bryllupsgaver, men det kan være svært at finde den helt perfekte bryllupsgave.  

Næsbyholm slot

Næsbyholm er en herregård, der oprindelig lå i landsbyen Næsby, og nævnes første gang i 1388 som Næsbygaard og kaldet Næsbyholm fra 1585. Gården ligger i Næsby Sogn i Næstved Kommune. Næsbyholm Slot er perfekt til bryllup, fest og konference.

Brudeslør

Hvilke overvejelser bør man gøre sig, når man skal vælge brudeslør? I 1800-tallets Danmark var det kun unge, ugifte piger der måtte have udslået hår. Sløret, som vi kender det i dag, symboliserer det løsthængende hår, den unge piges ærbarhed og blufærdighed. Tænk dig at være begravet i blød tyl og smukke blonder i din sofa, mens du syr dit eget brudeslør.

Askepot og valentino

Askepot & Valentino er Nordens største specialforretning med brudekjoler og festtøj til ham og hende fra verdens førende modehuse. 

Bryllupstale

Skal du holde bryllupstale og ved ikke helt hvor du skal starte? En bryllupstale skal på én gang have et seriøst indhold og være morsom. Man skal tage forbehold for traditionerne og stemningen er som hovedregel anderledes når man skal tale til bryllup, end hvis man skulle holde en tale til en almindelig fest.

Lær at skrive en tale her.

Brudesko

Mangler du et par brudesko til din helt specielle dag? Har du måske gået og overvejet mange forskellige typer sko og kan du ikke bestemme dig? Bruden er ikke fuldent iklædt, før hun har fået sine brudesko på. Valg af sko til brudekjolen er det der afrunder og færdiggør brudens look.

192. Hil dig frelser og forsoner tekst

Hil dig, Frelser og Forsoner
© Det Kgl. Vajsenhus’ Forlag
Mel.: C.Chr. Hoffman 1878
Thomas Laub omkring 1890
 
Hil dig, Frelser og Forsoner!
Verden dig med torne kroner,
du det ser, jeg har i sinde
rosenkrans om kors at vinde,
giv dertil mig mod og held! 
 
Hvad har dig hos Gud bedrøvet,
og hvad elsked du hos støvet,
at du ville alt opgive
for at holde os i live,
os dig at meddele hel? 
 
Kærligheden, hjertegløden
stærkere var her end døden;
heller giver du end tager,
ene derfor dig behager
korsets død i vores sted.
 
Ak! nu føler jeg til fulde
hjertets hårdhed, hjertets kulde.
Hvad udsprang af disse fjelde,
navnet værd, til at gengælde,
Frelsermand, din kærlighed?
 
Dog jeg tror, af dine vunder
væld udsprang til stort vidunder,
mægtigt til hver sten at vælte,
til isbjerge selv at smelte,
til at tvætte hjertet rent.
 
Derfor beder jeg med tårer:
Led den ind i mine årer,
floden, som kan klipper vælte,
floden, som kan isbjerg smelte,
som kan blodskyld tvætte af!
 
Du, som har dig selv mig givet,
lad i dig mig elske livet,
så for dig kun hjertet banker,
så kun du i mine tanker
er den dybe sammenhæng!
 
Skønt jeg må som blomsten visne,
skønt min hånd og barm må isne,
du, jeg tror, kan det så mage,
at jeg døden ej skal smage,
du betalte syndens sold.
 
Ja, jeg tror på korsets gåde,
gør det, Frelser, af din nåde.
Stå mig bi, når fjenden frister!
Ræk mig hånd, når øjet brister!
Sig: vi går til Paradis!
Arnulf af Louvain før 1250.
N.F.S. Grundtvig 1837. 

Kort hår bryllup

Vi viser et udvalg af billeder med kort, mellemlangt og langt brudehår. Men på trods af, at de fleste af indstillingerne i de langhårede piger, bryllup frisurer til kort hår kan også være varieret og interessant.

Gift ved første blik

Gift ved første blik er et dansk tv-program, som er blevet vist på DR3, og sidenhen på DR1. Programmet er et eksperiment der går ud på at matche singler med hinanden, som bliver gift ved deres første møde. 

Parrene, som blev gift i sæson 1, var:

 • Simon og Mie
 • Jonas og Lykke
 • Martin og Mette

Parrene, som blev gift i sæson 2, var:

 • Jakob og Katrine
 • Pia og Frank
 • Jeanette og Lars
 • Carina og Peter

Parrene, som blev gift i sæson 3, var:

 • Lene og Poul
 • Ane og Ulrik
 • Line og Michael
 • Randi og Niels

Parrene, som blev gift i sæson 4, var:

 • Mette og Christian
 • Pernille og Allan
 • Birgitte og Martin
 • Camilla og Nicolas

Prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine, Hertuginde af Hälsingland og Gästrikland, født 10. juni 1982 på Drottningholm Slot er prinsesse af Sverige, hertuginde af Hälsingland og Gästrikland, og er tredje og yngste barn af kong Carl 16. Gustav og dronning Silvia. Brylluppet mellem prinsesse Madeleine hertuginde af Hälsingland og Gästrikland og den britisk-fødte amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill fandt sted i Stockholm den 8. juni 2013.

Åkande papirserviet

Åkanden” er meget lettere at lave end den ser ud til. Den kan laves af både stof- og papirservietter, men får den bedste form i papir. Den er ideel til at anbringe kuvertbrød eller portionsglas i. Den helt udfoldede serviets fire hjørner foldes ind mod midten. Hjørnerne på den nye firkant foldes også ind mod midten. Vend servietten og fold de nye hjørner ind mod midten fra den ene side. I denne position holder man servietten fast midt på mod underlaget og trækker spidserne op fra bagsiden. Først de lukkede hjørnespidser, der nærmest skal krænges op (med forsigtighed) og derefter de åbne spidser (også fra bagsiden).

Dok5000

DOK 5000 er betegnelsen for bygningerne i området omkring Sverigesvej og Havnegade på Odense Havn. Bryllupsmesse Dok5000 Odense

Bryllupsklar

Alt om bryllup – Bryllupsklar.dk er Danmarks mest populære side til bryllupsplanlægning – Se brudekjoler og find de bedste forhandlere til dit bryllup. Læs om bryllupsfotografer etc.

Bryllupstraditioner

Bryllupstraditioner som ordsproget: noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt har du sikkert hørt om med det engelske udtryk: something old, something new, something borrowed and something blue. Betydningen af dette ordsprog skal bringe lykke til bruden i hendes ægteskab. Bruden og gommen må ikke sove sammen natten før brylluppet. Dette vil give uheld ifølge gammelt mundheld. Nogle brudepar opretholder stadigvæk disse bryllupstraditioner, men flere vælger at se bort fra dem, da de ofte har børn, som de vælger at blive hjemme hos og have en hyggelig aften med, morgenen inden det går løs med brylluppet.

Regnbuekage

Er du træt af at gøre traditionelle is kager, cupcakes chokolade kager? Elsker du regnbuens farver og ønsker at se dem overalt? Denne lækre regnbuekage egner sig perfekt som bryllupskage og vil pynte smukt på kagebordet til brylluppet. Denne lækre regnbuekage egner sig perfekt som bryllupskage og vil pynte smukt på kagebordet til brylluppet.

Bryllupsbilleder

Bryllupsbilleder fastholder minderne om den store dag. Se smukke fotos og kontakt en dedikeret og erfaren bryllupsfotograf allerede idag. Book jeres fotograf i god tid. Uforglemmelige bryllupsbilleder til en uforglemmelig dag. Vælg en kreativ og alsidig fotograf som ikke er bange for at gå den utraditionelle vej.

Læs mere om landsdækkende bryllupsfotografer her.

Bordplan bryllup

Når den perfekte bordplan til jeres bryllup skal på plads, er der meget at tænke på. Her får man et overblik og nogle gode online værktøjer til opgaven. En af de mere indviklede skikke er udformningen af jeres bordplan. Heldigvis er der nogle faste regler – eksempelvis for hvordan I og jeres forældre skal sidde.

Efter brylluppet

Efter brylluppet er en dansk dramafilm fra 2006, instrueret af Susanne Bier, der også har skrevet manuskriptet sammen med Anders Thomas Jensen. I hovedrollerne er Mads Mikkelsen og Sidse Babett Knudsen.

Den danske salmebog online

Den Danske Salmebog er salmebogen der benyttes i den danske Folkekirke. Samlebogen er udkommet i flere version med den seneste fra 2003 der er den 15. autoriserede danske salmebog siden reformationen i 1536. Den består af 791 salmer. På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog.

Se den danske salmebog online her.

Krudtkongen

Krudtkongen er specialist i import af fyrværkeri med raffinerede effekter og knivskarpe farver. Krudtkongen er kompetent, kræsen og kompromisløs. Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi næse for kvalitet. 

Kærlighedssange

En god kærlighedssang sætter sine spor. Kærlighed er måske det mest benyttede emne i musikkens verden og vi elsker bare at høre kærlighedssange. Med over 12.000 stemmer vandt Gasolin’-sangen ‘Kvinde Min’ afstemningen om at blive alle tiders største kærlighedssang i overlegen stil.

Du som har tændt millioner af stjerner tekst

Mel.: Erik Sommer 1981

l) Du, som har tændt millioner af stjerner,
tænd i vort mørke en tindrende tro.
Du er vort lys, og du vogter og værner
os, så vi sover i tryghed og ro.

2) Tak for den lysende dag, der er gået,
gaven til os, dine hænder har rakt.
Tilgiv os det, som vi ikke fik nået,
tilgiv alt ondt, vi fik gjort eller sagt!

3) Tak for hver glæde, der fyldte vort hjerte,
hver gang du gjorde vort liv til en fest.
Hjælp os at bære hver byrde, hver smerte,
du ved alene, hvad tjener os bedst.

4) Tak for de mennesker, som blev vor støtte,
når vi fandt vejen besværlig at gå.
Hjælp os i morgen at hjælpe forknytte,
mød du os selv i de svage og små!

5 Du, som har tændt millioner af stjerner,
mørket i verden vil du byde trods.
Du er vor Far, den, der vogter og værner,
lys i det mørke, som kommer fra os.

Johannes Johansen 1981 og 1982.

rammer ikea

kjole til bryllup (kjoler til bryllup)

Som gæst til et bryllup kan man vælge at købe sin kjole i en finere kjoleforretning og de fleste brudesaloner har også kjoler til gæsterne. I skal snart giftes, og noget af det første kvinder som regel tænker på, er deres brudekjole. Men bryllupstøj består af så meget mere end brudekjolen.

Herrernes magasin

Herrernes Magasin fokuserer på jakkesæt, og tilbehør, der ikke efterlader tvivl om at ejermanden har sans for god stil. Bryllup, business eller fest. Herrernes Magasin er absolut den bedste og mest professionelle tøj butik jeg nogensinde har været i. Super professionelt personale.

Bryllupsinvitationer

Leder du efter en god tekst til dine bryllupsinvitationerBryllupsinvitationer kan være forskellige alt efter brudeparrets stil og smag. Her får du nogle gode råd til du skal lave invitationerne til den store dag. Gør det selv! Er du til DIY-projekter er her masser af inspiration til bryllupsinvitationer.

Ægteskabet

Ægteskab betegner et socialt og økonomisk fællesskab mellem to personer. I nogle lande er der blevet åbnet mulighed for
at samkønnede par kan indgå ægteskab. I en del andre lande kan disse par vælge at indgå registreret partnerskab, som på det nærmeste er ligestillet med ægteskabet. I Danmark er et ægteskab juridisk bindende i den forstand at ægtefællernes formuer automatisk bliver til fælleseje medmindre parret har indgået en ægtepagt og aftale om særeje.

Brudebuket (Brudebuketter)

Brudebuket, Alt i blomster til bryllupper. Brudebuketter der gør drøm til virkelighed . Brudebukettenskal matche kjole, sko, hår og smykker. Brudebukettens historie strækker sig helt tilbage til Italien i midten af 1700-tallet, men hånd-brudebuketten, som bruges i dag, fandt først vej til Danmark langt senere. I starten bar bruden nemlig en brystbuket som var fæstet til kjolen. Fra 1830’erne blev det så almindeligt med bæltebuketter, og fra omkring 1880’erne har bruden altså båret en håndbuket, som vi kender det i dag. Det er ligeså almindeligt at bære en brudebuket ved rådhusbryllupper som ved kirkebryllupper, og det gælder for begge, at det traditionelt er brudgommen, der skal sørge for buketten.

Se mere om brudebuketter her.

Polterabend ideer

Mangler du ideen til polterabend? Ideer til polterabendover hele Danmark. Savner du ideer til en sjov polterabend, så kig på vore aktiviteter og oplevelser til polterabend for både piger og drenge. Bunkevis af idéer til dig, der skal planlægge polterabend for din gode ven eller veninde. Her er både polterabend classic og alle de utraditionelle idéer.

Nicolai brudekjoler

Nicolai Brudekjoler. En eventyrlig verden, hvor dine drømme går i opfyldelse. Kom ind og oplev Skandinaviens største udvalg. 

Underholdning til bryllup

Ideer til underholdning til bryllup – Klik rundt på siden og find inspiration til bryllups underholdning, lege til festen og anderledes festindslag. En mulighed er at man kan finde en komiker på nettet, som man booker til at komme og lave et underholdnings indslag til brylluppet. Der findes forskelliger former for underholdning, så man skal beslutte sig for om det skal være en tryllekunstner, en sanger eller f.eks et fest indslag til bryllup, hvor der inddrages stikord med ind i underholdningen om brudeparret.

Marianne Carøe

Marianne CARØE designer oplevelser af eksklusiv silkestof og unikke blonder. De skræddersyer de smukkeste brudekjoler. Marianne Carøes helt fantastiske tøj kan sagtens stå alene. Men kreationerne tog sig nu ekstra godt ud. 

Bryllupsmesse

På bryllupsmesserne samles leverandører af enhver slags på ét sted og skaber et helt univers med alt, hvad man har brug for til et bryllup. Det er derfor en god måde at se på alt det, man har brug for til et bryllup, og snakke om hvad man kan lide og ikke kan lide. Har du svært ved at lokke din kommende gom med, kan du forklare ham, at han kan nøjes med at bruge én dag, ét sted, frem for at fare rundt fra butik til butik.

Lucca Bride

Lucca bride er brudekjole forhandler. En førende dansk brudekjole forhandler. De leverer designer brudekjoler til hele verdenen.  

Gom

Hvad betyder gom? Her kan du finde betydningen af ordet gom. Gom betyder : Den mandlige part af et brudepar.

Personlige gaver bryllup

Ønsker du at finde et godt udvalg af personlige gaver? Her er gaverne til brudeparret i bryllupsgave eller til din nye mand eller kone som morgengave. Få inspiration til gode bryllupsgaver til bryllup. Bryllupskanalen giver inspiration til personlge gaver til bryllup. Se vores bryllupsudsendelser.

Huskelister bryllup

At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man kan nemt miste overblikket. Derfor er en god huskeliste til brylluppet en stor hjælp. 

 • Fastsæt bryllupsdatoen.
 • Reserver plads i kirken.
 • Reserver lokaler.
 • Arranger transport til & fra kirken.
 • Arranger fotograf.
 • Arranger overnatning til bryllupsnatten.
 • Arranger musik/orkester/underholdning.
 • Bestil tid hos frisøren.
 • Bestil tid hos skønhed salonen.
 • Videoofotograf.
 • Få styr på et bryllupsbudget.
 • Overvejer i en bryllupsplanlægger?

Kejserindens gryder

Hold din kommende bryllupsfest hos Kejserindens Gryder.

Vistaprint.dk bryllup

Vistaprint tilbyder et rigt udvalg i trykvarer og gode tilbud på visitkort, flyers, bannere, krus m.m. Design selv jeres bryllupsinvitationer, takkekort, bordkort osv.

Popcakes

Popcakes er en super god dessert. De er sjove at lave, smager godt og ser fantastiske ud. Sjove popcakes lavet af chokoladekage, chokoladeovertræk, farvet krymmel og sukkerøjne. Se opskriften og billeder her på sitet.

Bryllupsgaver

På jagt efter den perfekte bryllupsgave? Masser af forslag til en bryllupsgave, der glæder brudeparret. Køb din bryllupsgave online og få leveret lige til døren. De fleste fragter bryllupsgaven lige til døren.

Kagekompagniet

Bryllupskager, bryllupskage, festkager, kursus i kagedekoration, on-line salg af konditor værktøjer og pynt. Du kan selv kreere din egen bryllupskage.

Vielsen

Et kirkebryllup er både vielse og velsignelse af et par. Og så handler det om kristen tro, håb og kærlighed. Vielsen af brudeparret foregår foran alteret. I kan blive viet borgerligt på rådhuset eller ved en kirkelig vielse.

Musik til bryllup

Musik til jeres bryllup, den store dag hvor alt bare skal spille! Musikere skræddersyer musik til bryllup, så man altid får en uforglemmelig dag. Elegant dinnermusik til bryllup leveres af konservatorie-uddannet pianist.

Brudebuketter pris

Vi ved hvor meget det betyder at ens ønsker går i opfyldelse og at brudebuketten er som bruden forventer. Brudebuket priserne varierer alt efter om det skal være en rådhusvielse eller et kirkebryllup, valg af blomster, størrelse og facon afgør prisen

den lille kro århus

fotografer den store dag

humlum kjoler

oplevelses gaver

tommy telt

morgengave

lakrids marengs

bryllups messe

slør

bryllups kørsel

brudepiger

digital lab

salme

bordkort

casa lezar

brudeparret

rosen blade

pynt til festen

blomsterpiger

danske kærligheds sange

ide til polterabend

karet

brudehår

nu titte til hinanden

rammer til invitationer

bordplan bryllup

lilly kjole

max factor mascara

denstoredag

123 festmusik

scandinavian center århus

morgengaver

brude make up

brudebuketter priser

bryllups arrangør

ingen er så tryg i fare

cykeltaxa

bryllups invitationer

bryllupstaler

tekst bryllupsinvitationer

bryllupper

rimordbogen

brudebuket pris  

små kager

bryllupsrejse

sange til bryllup

spænd over os dit himmelsejl

bryllupsbudget

festkjoler til bryllup

bryllupskort tekst

kobberbryllup traditioner

tekst til bryllupskort

brude makeup

samler til bryllup

bryllupssalmer

billigste fotobog

ikea lys

toastmasters

ideer til polterabend

brudens far

affyring af fyrværkeri  

velkomstdrink hyldeblomst

jukeboks

sjove taler

photobooth

bryllupskørsel

bryllupsarrangør

gave til ham der har alt

lækre småkager

copenhagen bridal

det er så yndigt at følges ad tekst

vintage brudekjoler

rikke gudnitz

lykke brudekjoler

rejse til afrika

outlet brudekjoler med ærmer

sjov tale festkjole til bryllup  

velkomstdrinks med hvidvin

lang kjole til bryllup

wedding planner

prinsesseskabet

indslag til bryllup

kennedys brudekjoler

næsbyholm

naturlig makeup

salmer til bryllup

mad til bryllup  

billeder invitation

brudens svære valg  

øjenmakeup

morgengave til ham  

nikolai kjoler

borddækning bryllup

enkle brudekjoler

underholdning bryllup

digt til bryllup

nem frisure

dans i måneskin

valentins dag gaver

lære at danse

hvad koster et bryllup

carø wedbox

enkel brudekjole

bryllupshår

blonde brudekjole

vandfast mascara

bryllupspynt

sød tekst til bryllupskort

sommerdrinks

blå jakkesæt

abc brudekjoler

brud og galla

tale til bryllup

tak gud for denne lyse morgen

rosenbusk kyskager med chokolade

frieri

calligraphen

morgengave til hende

kyskager med lakrids  

romantiske gaver

kjoler til store piger

munkebjerg vejle

fiol blomster

bryllupsmagasiner

toastmaster tale

runde borde

bryllupsinvitationer skabelon

bryllupsønsker

Talerække bryllup

Første taler er altid værten. Dette er som regel en af brudeparrets forældre eller brudgommen selv. Værtens opgave er kort at byde velkommen og orientere om praktiske hensyn. Herefter introducerer værten aftenens toastmaster. Toastmasteren er derfor den næste i talerækken.  Den første egentlige bryllupstaler er brudens far. Han skal takke datteren for barndommen og byde brudgommen velkommen i familien. Næste levende billede i den klassiske talerække er brudgommen.  Den femte der skal tale er forloveren, som traditionelt skal fortælle om brudgommens tilværelse som ungkarl og det lange venskab han har haft med gommen. Sjette bryllupstaler er brudgommens far, som ifølge skik og brug henvender sig direkte til bruden og byder velkommen i familien. Den syvende i talerækken er bruden. Bruden kan dog vælge at vente med sin tale til allersidst
hvilket toastmasteren får at vide. Bruden fortæller gæsterne om hendes møde og oplevelser med gommen.

Læs mere om talerækken ved brylluppet her.

hvad skriver man i et bryllupskort

nu falmer skoven trindt om land tekst

håropsætning bryllup  

digt til brudepar

lav selv invitationer

valentinsdag gaver

billige kjoler store størrelser

prinsesse brudekjoler

talerækkefølge bryllup  

trin far og datter

bryllups traditioner  

nøgendragt

bryllupsinvitationer diy

brudeopsætning

nedtælling app

brudepiger film

i blev skabt som mand og kvinde

bryllupsgave ideer

moderne bryllup

teltudlejning  

blå stiletter

pynt til bryllup

sange og salmer

bryllups dekorationer

prinsessen holder fri

Jesper høvring brudekjole  

bryllupsreception

mørkeblåt jakkesæt

altid frejdig når du går tekst

brudgom tøj

hjerting blomster

vielsesringe

bryllup på budget

lyskæde

brudefrisure

Oplevelsesgaver bryllup

GO DREAM har Danmarks største udvalg af gavekort til oplevelser. Vælg mellem mere end 250 forskellige oplevelsesgavekort. Smartbox oplevelsesgaver er den perfekte gaveidé. Smartbox har 37 forskellige gavekort og mere en 2500 oplevelser.

Markedskalenderen

markedskalenderen.dk – Oversigt over kræmmermarkeder, loppemarkeder og legetøjsmarkeder. Find marked, Kræmmermarked, Loppemarked, Information omkring oprettelse af marked.

 

vejle

århus

københavn

roskilde

odense

aalborg

sjælland

nordjylland

Originally posted 2017-04-08 19:53:09.

indhold

Scroll Up