bruden og brudgommen

Sammenlignet med kun at tage portrætter er fordelene ved fotografering hele dagen indlysende. Først og fremmest har bruden og brudgommen de samme fotografiske udtryk hele dagen. De behøver ikke bruge kameraet til at tage et billede fra gæstens telefon og onkel for at få dagens optegnelse.

Brude og brudgomme bruger ofte titusinder på store bryllupper med dyr mad, den bedste placering og de smukkeste kager. Det er en skam, at det er umuligt at huske alle disse gennem professionelle fotos af høj kvalitet.

Portrætfotograf

Der er tårer, latter, sjove elementer, spændinger, dans og mange andre unikke situationer, der illustrerer dig som et par og din kærlighed til hinanden og til familie og venner. Jeg synes, at når datoer skal registreres, skal de også medtages.

bruden og brudgommen

bruden og brudgommen og fotografen

I samarbejdet mellem bruden og brudgommen og fotografen kan en plan, der er udarbejdet før brylluppet, sikre roen i fotografering på bryllupsdagen. Mange faktiske aftaler kan foretages via e-mail eller et spørgeskema, der kan udskrives og transporteres på dagen. Jeg synes dog, det er vigtigt at møde mine nygifte inden brylluppet. Først og fremmest får det dem til at føle sig godt tilpas med mig, de mødte, og den fotografering, de talte med, og de er overbevist om, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at sikre, at deres dag bliver fanget så perfekt som muligt på billederne. Efter brylluppet skrev mange af mine brude og brudgomme, at den nøjagtige formodning hjælper med at gøre dem helt sikre en dag før.

Brudekjolen

bruden og brudgommen og fotografen

brylluppet

Kan jeg fotografere et par, som jeg ikke har mødt personligt? Ja, det kan jeg selvfølgelig! Jeg er professionel fotograf, og mit job er at optage dagen og skabe de smukkeste og mest udtryksfulde billeder. Uanset hvad der sker, hvilken slags bryllup jeg skal deltage i. Men jeg kan mærke, at forholdet til min mand og kone har styrket min motivation og engagement i mand og kone. Når vi mødes ved brylluppet, mødes vi igen, ikke for første gang. Gør en forskel.

Valg af lokation

Originally posted 2020-09-25 18:19:54.

Scroll Up