Ballerup

Bryllupsfotografering i jeres by

Vi vil lave lige præcis de bryllupsbilleder i ønsker jer. Vil i have jeres bryllupsfotograf til Ballerup, så kommer vi uanset hvor i Danmark i vil have os til. Danmark er heldigvis et lille land, og det er let at dække hele landet, som landsdækkende bryllupsfotografer.

bryllupsfoto Ballerup

VORES TILGANG TIL BRYLLUPSFOTOGRAFERINGEN ER RET SÅ SIMPEL. :

  • Vi aftaler en dato
  • Taler om de specifikke ønsker
  • Vi laver jeres bryllupsbilleder uanset hvor i ønsker
  • Vi laver mange billeder og kreative billeder
  • Vi leverer alle billeder digitalt
  • Vi sender billederne direkte til jeres hoveddør

Bryllupsbilleder med stil og klasse

Vi synes faktisk for at være helt ærlige at alt for mange bryllupsfotografer, stadig laver de gamle kedelige og opstillede bryllupsbilleder. Bevares, dem skal, der selvfølgelig også være nogen af, men ikke 60 mins fotografering med KUN opstillede og kedelige portrætter, som i alligevel ikke gider se på.

Vi har derfor intenst arbejdet med at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor både i, som brudepar, og fotografen, kan tilgå fotograferingen af jer, med en god balance og kreativitet. I bliver “aktiveret”, og vi fanger så mange af de stemninger der opstår under hele seancen.

Skal i bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder i Ballerup, så sig endelig til, vi er altid klar. Men vær ikke alt for sent ude, vi har travlt.

bryllupsbillede Ballerup 

Fotograf med stor erfaring

Fra vores daglige virke, som fotojournalister og reklamefotografer, er vi vant til at arbejde under tidspres og forskellige vejrforhold. Vi har altid backup udstyr med og kender det danske vejr på godt og ondt. Alt slags vejr er fotovejr.

Vi har deltaget i mange internationale fotokonkurrencer og vundet mange priser for vores kreative billeder. Det giver os derfor endnu mere blod på tanden, for hele tiden at overgå os selv og lave endnu flottere bryllupsfotos.

Når I har besluttet jer for at skulle giftes i kirken, skal I kontakte kirkekontoret (Klik her). Så kan I aftale en dato for brylluppet og for den samtale, I skal have med præsten forud for vielsen.

I Danmark indebærer en kirkelig vielse fuldt ud samme juridiske bindinger som en borgerlig vielse på et rådhus – forskellen ligger i, at man i kirken siger “ja” til hinanden foran Gud og modtager Guds velsignelse af ægteskabet.

bryllupsfotograf Ballerup

Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård

Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård er en dejlig restaurant i det smukke Jonstrup
mellem Ballerup og Værløse. Foruden a la carte menuer har de også hyggelige selskabslokaler,
som kan være rammen om alt fra bryllup til konferencer og møder. bryllupsfotografen Ballerup

Kommentarer

“Dejligt bryllup på Kongemosen”
4 ud af 5 bobler

Vi holdte i august 2013 et dejligt skønt bryllup på Restaurant Kongemosen. Dejlig mad, smukke omgivelser, super betjening, søde tjenere og intet manglede. Sjov detalje med bordet med velkomstdrinks, der kommer op af gulvet 🙂 Glade gæster og et glad brudepar. Tak for et dejligt bryllup. Ballerup Museum er en del af det charmerende landsbymiljø i Pederstrup. På museet kan du opleve Ballerups historie, landboliv samt historien.

Scroll Up