Holmegaard gods bryllup og vielse i Rønnebæk kirke bryllup ballerup Vi skal vies i sct. Peders kirke i Randers

Wuhiii – Vi skal giftes i Rønnebæk kirke

Vi skal giftes i Rønnebæk kirke vi har valgt den kirke af flere årsager, dels er den tæt på festlokaler , Holmegaard gods, men endnu vigtigere er kirken åben for at lave en lidt alternativ vielse hvor der implementeres nogle græske traditioner. Min far er fra Grækenland og det var vigtigt for mig at få noget af det græske ind. Min far skal give os græske kræsne på hovedet der symboliserer at vi hænger sammen , mine forældre udleverer små flasker med olivenolie fra vores plantage på Rhodos til alle gæster – græsk tradition hvor man giver noget til gæster af det man har, og jeg har fået lokket min danske svigerinde, jacobs søster , til at synge i kirken – PÅ GRÆSK . Alt det ved ingen Af gæsterne.  🤫Og præsten har været åben overfor at vi gerne ville have det personligt. 

Da vi har prioritetet at vi gerne ville have rigtig mange mennesker med

Da vi har prioritetet at vi gerne ville have rigtig mange mennesker med har vi måtte spare alle de steder vi syntes det gav mening. Det lyder helt dumt at sige at vi måtte spare et sted og så vælge et gods. Meeeeeen det lyder mere fancy end det er – det er nok snarere hestestalden vi får 😂 det gode var at der var plads til alle de gæster der skal med , 130, ingen proppenge , mulighed for selv at tage mad med , mulighed for overnatning så vi og de tætte kan spise morgenmad dagen efter. (Der er både værelse til at sove i + mulighed for at slå telte op). 

Bryllupskage

Ét af stederne hvor vi sparer er bryllupskagen – så jeg lavede et oplæg på minmave.dk hvor jeg søgte en amatørkonditor og kom i kontakt med en kvinde det elsker at bage som hobby. Så vi har fået skabt en Bryllupskage der er personlig , “sun of a Beach”, den har surfboard med vores initialer på på toppen , sand , konkylier og havtema da vi kitesurfer i fritiden alle de steder vi kan, Afrika , Rhodos , snowkiting osv. Var det en sjov ide. 
Derudover laver hun også petit Four til kaffen. 

Stegt pattegris

Vi sparer også lidt ved at maden bliver stegt pattegris, salater fra en nabo der har en salatbar, små gaveposer til børnene med alt muligt gøjl købt på Rhodos , invitationer som er blevet a la ‘my Big fat greek Wedding’ får vi også fra Rhodos af. Hjælp fra mine forældre til tøj + hjælp fra jacobs forældre til drikkevarer. 
 
Vi ved endnu ikke hvem der skal lave vielsesring , men forlovelsesringen er fra Ole lynggaard hvor jacobs ven er guldsmed. Vi vil gerne have lavet ringe derfra også. 

Min brudekjole

Min brudekjole skal jeg prøve på onsdag . (Jeg har lige født for 10 uger siden så jeg håber ikke det bliver en alt for trist oplevelse. ) Jacob aner intet om kjolen. Jeg har valgt at have en enkel kjole på fra rikke gudnitz og et kæmpe skørt fra Justin Alexander. Så kan jeg tage skørtet af når jeg skal give den gas på dansegulvet og Jacob vil blive overrasket over nyt outfitt 😊🤪
 
Jacob har tænkt sig at få tøj fra mond of Copenhagen. 

Vi har allerede været på bryllupsmesse

Vi har allerede været på bryllupsmesse. Det var vi 6 dage efter vi var blevet forældre. D. 30 sept v. Lokomotivværkstedet. Vi havde købt biletter mens jeg var gravid og tænkte at det kunne vi sagtens. Det var liiiidt hårdt for min krop at rende rundt derinde. Men det var godt at komme ud og blive inspireret. 

Vi mødte hinanden på den mest kedelige måde

Vi mødte hinanden på den mest kedelige måde , så det er ikke den måde vi vinder konkurrencen på. Vi mødtes via en app der hed are you interrested via facebook. Noget a la tinder. Vi skrev sammen i tre dage og så mødtes vi ude foran DGI byen og fulgtes til en cafe på Vesterbro. Og det var skide smart at jeg møde ham lige netop der , for jeg skrev opgave på uddannelsen hvor jeg i min gruppe var den der skulle finde én vi skulle interviewe. Jacob var med hans job og udd. Perfekt til interviewet så min gruppe mente at jeg havde brugt primitive metoder for at få et interview i hus – ikke desto mindre fik vi høje karakterer for opgaven 🤪

Vores bryllup vil skille sig ud

Vi skal vinde en fotograf fordi vores bryllup vil skille sig ud. Det vil blive et personligt græsk og dansk bryllup , som vil emme af at det er lige netop os der skal giftes , med en snert af  surf , hjemmelavet detaljer , hjemmelavet bar , lækre ting til børnene , fine detaljer på desserten  og ikke mindst en masse glæde og kærlighed der skal foreviges gennem nogle super gode billeder.

En dygtig fotograf

Vi skal vinde fordi vi har så meget humor i vores forhold – vi er to legebørn der har brug for hjælp fra en dygtig fotograf til at få lige netop det frem på billeder , uden billederne vil ligne opstillede platte billeder…
 
Vores forhold er fyldt med grin og oplevelser og en fotograf vil kunne give os mulighed for at se tilbage på alt det bedste fra vores dag ❤️
 

Jeg glemte at skrive at vores desserter bliver fra rørvig dessert , en lille familiebiks som jeg mødte igår ved deres stand I magasin – total lækkert ! Vi har valgt “chokoladedrøn” 

Mit hår skal sættes inde hos gunbritt – jeg har allerede været til præveopsætning og det fungerede bare 😊

Make up er en veninde der er prof. Makeup artist som har eget firma hvor hun sætter ekstra øjenvipper på 😊cphlash 😊hun kommer til på frisørsalonen og fikser mig 😊